Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőket érdemes manapság használni?
1#- igazat ír
De ha nő vagy készülj fel hogy rengeteg farok fotót fogsz látni, meg erotikus videót, meg leku...r..v@znak. Vagy ha van diplomád a 8 osztályt végzett elkezd puffogni 😅
Itt is lehet.
Én nem társkeresés céljából regisztáltam. De rövid itt létem alatt is voltak beszélgetések.
1 akivel folytatom tovább, nagyon értelmes és szimpatikus
4-5 -tel nagyon jól elbeszélgettünk
A többi beszólós, nyavalygós, puffogós. De ilyenek mindenütt vannak
2
Lehet, nem kéne jobbra húzni azokat, akikről kilómétetekre látszik, hogy telepi suttyók.
Én próbáltam már a Tindert és a Bumble-t, és egészen pontosan 0 farok fotót és ugyanennyi erotikus videót kaptam, valamit egyszer sem inzultáltak. A társkeresőző barátnőim sem számoltak be ilyesmiről, pedig gyakran megvitattuk egymással az élményeinket. Ja, és a pasimmal társkeresőn találkoztam, tehát még sikeres is volt a keresgélés.
Biztosan előfordulnak undorító egyedek ezeken a felületeken, de az az érzésem, hogy a nők egy része csak valami idióta sztereotípiát puffogtat ezzel a farokfotó fóbiával, miközben kb töredékük találkozott a jelenséggel.
9
Miért is?
Annyira elcseszettül unalmasak már ezek a sztereotípiák mindkét nem irányában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!