Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkeresőket érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkeresőket érdemes manapság használni?

Figyelt kérdés
aug. 31. 07:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha nő vagy, vagy tökéletesen kinéző férfi, akkor bármelyiket. Ha egyik sem vagy, akkor egyiket sem, mert soha senki nem fogja elolvasni az üzeneteidet.
aug. 31. 07:20
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

1#- igazat ír

De ha nő vagy készülj fel hogy rengeteg farok fotót fogsz látni, meg erotikus videót, meg leku...r..v@znak. Vagy ha van diplomád a 8 osztályt végzett elkezd puffogni 😅

aug. 31. 07:34
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Mármint ha szép ÉS fotogén nő vagy. Különben el sem éred az ingerküszöböt.
aug. 31. 08:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Melyek a legnépszerűbbek manapság?
aug. 31. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Itt is lehet.

Én nem társkeresés céljából regisztáltam. De rövid itt létem alatt is voltak beszélgetések.

1 akivel folytatom tovább, nagyon értelmes és szimpatikus

4-5 -tel nagyon jól elbeszélgettünk

A többi beszólós, nyavalygós, puffogós. De ilyenek mindenütt vannak

aug. 31. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
#3 Ha nő vagy, már eléred az ingerküszöböt. Persze nem feltétlenül a tökéletes külsejű férfiakét, márpedig titeket nőket csak ők érdekelnek.
aug. 31. 08:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Melyiket érdemes letölteni?
aug. 31. 09:59
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

2

Lehet, nem kéne jobbra húzni azokat, akikről kilómétetekre látszik, hogy telepi suttyók.

Én próbáltam már a Tindert és a Bumble-t, és egészen pontosan 0 farok fotót és ugyanennyi erotikus videót kaptam, valamit egyszer sem inzultáltak. A társkeresőző barátnőim sem számoltak be ilyesmiről, pedig gyakran megvitattuk egymással az élményeinket. Ja, és a pasimmal társkeresőn találkoztam, tehát még sikeres is volt a keresgélés.

Biztosan előfordulnak undorító egyedek ezeken a felületeken, de az az érzésem, hogy a nők egy része csak valami idióta sztereotípiát puffogtat ezzel a farokfotó fóbiával, miközben kb töredékük találkozott a jelenséggel.

aug. 31. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
8# most majd fogsz kapni 😉😁
aug. 31. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

9

Miért is?

Annyira elcseszettül unalmasak már ezek a sztereotípiák mindkét nem irányában...

aug. 31. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!