Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőt érdemes használni fiatal felnőttként?
Nekünk például bejött a Tinder. Párom annyi idős volt akkor pont, mint most te. :)
Igazából ezek a vackok elég nagy szerencsejátéknak számítanak. Sosem lehet tudni, ki regel aznap és kivel dob össze az algoritmus (ami egyébként táplálkozik a korábbi választásaidból és nem is ad ki minden embert, csak ha rebootolod azzal, hogy törlöd a fiókot). Nekem korábban az ismerőseimen keresztül ismerkedés egy jó módszer volt, a Tindert nem is vettem túl komolyan, csak minden szingli barátom pörgette és kínos volt, hogy én nem. Aztán látod, valahogy bejött, pedig álmomban nem gondoltam volna. :D
Pécs tudtommal szociális élet szempontból nem rossz hely, lehetséges, hogy élőben jobban járnál. Igazából mindent érdemes kipróbálni, legfeljebb ne vedd túl komolyan.
Az összes társkereső 95%-a pasikból áll.
"26 éves férfi vagyok,"
Az jó, mert ezeken az oldalakon csak az ott lévő emberek FELE pont ez a korcsoport.
> szegény lányok a másik oldalon meg legtöbbször azért szomorkodnak, mert nem írnak rájuk a pasik.
Nem, a szegény lányok azon panaszkodnak, hogy a JÓ pasik nem írnak nekik. A maradék 80-90%-ot jobbra sem húzzák, pedig ők aztán írnának, mert akár hetek-hónapok is eltelhetnek náluk match nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!