Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi ha egyidős vekem. Max plusz 3 év !
28/N
Szerintem 2-10 évig ideális, legalább pár évvel a férfinak idősebbnek kell lennie, az élettapasztalata és érettsége a nőknek már gyerekként is jelentős és ez maximum nagyon későn az életben változik, de a nők egyszerűen minden szempontból korábban érnek.
Nyilván aki csak répát keres az mehet 16-20 éves gyerekekre 60 felett is de nem erre irányult a kérdés hanem egy egészséges kapcsolatra.
10 felett szerintem már generációs szakadék van, tehát én pl. nem értem azokat a pasikat akik 10-15 évvel fiatalabb nőkkel vannak de egészségükre.
De hogy 4-6 év ne lehetne, szerintem annyi simán, sőt.
4-6 év egyik irányba sem számít. 18 alatt persze, de 30 évesen? Aki ismer a való életben embereket, az nincs ezekre a semmi eltérésekre így rácuppanva.
De ha csak 32 éveseket keresel, leszűkíted a körödet nagyon. Magadat szopatod, de ha ízlik, csináld.
Statisztikák és kutatások alapján azok a párkapcsolatok, házasságok a legsikeresebbek, ahol a nő és a férfi nagyjából egyidősek, de mindenképpen egy korosztályba, generációba tartoznak.
Szóval a legideálisabb ha pont egyidős a két fél, de szerintem +- max. 5 év jó lehet, bár ez is inkább életkortól függ. Fiatalabb korban a kisebb korkülönbség is érződhet nagyobbnak, míg idősebb korban a 10+ év sem olysn durva már. Tehát minél idősebb az ember annál nagyobb lehet a korkülönbség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!