Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késői szűz társaim! Ti is gondoltatok arra, hogy egy szintén tapasztalatlannal veszítsétek el? Szerintem úgy talán könnyebb lenne... Mit gondoltok?
20
Velem tuti nem, azt se tudom merre lakhatsz :D
20: Az valami másik ronda nő lesz, nem én. Gondold már végig: ha sosem válaszolok privikre, akkor mégis hogyan egyeztettünk volna időpontot és helyszínt? Már ha egyáltalán igent mondtam volna a találkozóra invitálásra, de nyilván nem tettem volna. Nem adom ki magam. Szóval velem innen 100%, hogy senki nem találkozott.
18, 19, 21: Na, ez is egy ok, amiért Tilda Swintonra hivatkoznom nem az igazi. Tudtam, hogy abból meg ez van: addig-addig megy a keresgélés, amíg sikerül valami nagyon jól sikerült (agyonszerkesztett, brutálisan vakolt) képet találni róla, aztán abból kiindulni. Nyilván nem abból kell, hanem a natúr valójából, és még az is csak közelít. Teljesen mindegy, hogy jelenleg mennyi idős, én úgy nézek ki most, 33 évesen is, meg fiatalabb koromban is olyan volt a fejem, és qrvára nem segít(ett) rajta a mellig érő hajhossz.
Pedig szerintem csak a ráncok és a rövid haj csúfítja, más gond nincsen vele. Itt pl. nekem nagyon bejön:
Talán még a hulla fehér bőr ami fura néhány képen, de fiatalon, hosszú hajjal jól nézett ki.
Itt szörnyen néz ki a fentebb említett okok miatt:
Szerintem nem vagy te olyan csúnya, mint amilyennek hiszed magad, csak pár szemét ember bántott és elhitette veled, hogy az vagy. Nem attól lesz egy nő szép ha úgy néz ki mint a tucat insta r*bancok.
24: Azért gondoljuk már át ezt is... Nyilván kaptam és kapok rengeteg bántást, de
1. valljuk be, hétköznapi emberek* közül nem a szebbekkel szokták ezt tenni (még nők is egyébként...), *nyilván az ismert emberek esete más
2. ha nem lenne benne egyáltalán semmi, akkor a férfiak sem mind úgy reagálnának rám, hogy mihelyt megpillantják az ábrázatomat, onnantól kínosan ügyelnek rá, hogy többé rám se nézzenek, nehogy véletlenül létrejöjjön egy szemkontaktus, hozzám sem szólnak, köszönni is csak az és ő is kizárólag akkor, akinek és amikor elkerülhetetlen. És ez a levegőnek nézés, a láthatatlanság még a jobbik eset. Van ám diszkrét fanyalgás, kis fintorkák, face to face vagy hátam mögötti alázás stb.
Körbemagyarázhatjuk százféleképpen, jöhetünk az "önbizalomhiány", "kisugárzás" és egyéb rossz dumákkal, a valóságon mit sem változtat...
25
Valóban nem a szebbekkel szokták ezt tenni. Van egy nagyon szűk csoportja az embereknek, akiket soha senki sem bánt. A többséget viszont szokták bántani, mert sokaknak elég bármilyen apróság ahhoz, hogy belerúgjon a másikba. Elég ha picit eltérsz a fejükben lévő, tökéletes külsejű nőtől/férfitól és máris megy a baszogatás. Egyszerűen az emberek gonoszak, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy csúnya lennél.
Oké, de hány főtt jelent itt a ,,férfiak"? 30? 300? 3 000? 30 000? 300 000? Elég sok férfi él a bolygón, kizártnak tartom, hogy mindegyik így viszonyulna hozzád, mint ezek. Főleg azért, mert ez egyszerű bunkóság. A világ legcsúfabb nőjével se tennék ilyet, mert nem vagyok seggfej. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
Ismeretlenül nem tudhatom önbizalomhiányos vagy-e, vagy milyen a kisugárzásod. A válaszaid alapján tudlak csak megítélni, de mivel egy embernek nem csak egy oldala van, ezért néha ilyennek, néha meg olyannak látlak. Valóságot pedig csak te tudhatod.
Igazából számomra érdekes ember vagy, mert mondhat rád bárki bármit, csak azt nem, hogy unalmas lennél. Márpedig én az unalmas emberekre vagyok csak allergiás, szóval ha nem törölnél kérdés nélkül privátokat, szívesen beszélgetnék veled, de sajna ez van. Az ég kék, a fű zöld, az RTL 2, te meg törlöd a privátokat. Sad, but true.
Ilyen kérdés nemrég is volt ezen az oldalon.
Gondoltam erre, nyitott is lennék rá, bár én elsősorban párkapcsolatot keresek, de ha kialakulna egy barátság, bizalom, akkor el tudnám képzelni hogy megtörténjen, viszont ennek a realitása szinte nulla, hiszen hol ismerkedhetnék meg egy ilyen férfival? Ez csak úgy senkiről sem derül ki, itt az oldalon pedig ha ír is valaki, szinte azonnal megbukik a személyisége miatt. Nekem fontos lenne hogy tudjunk egymáshoz kapcsolódni, lassan megismerjük egymást, viszont itt sosem találkoztam még senkivel akivel ez meglett volna, kivéve egyszer a múltban.
Szóval vagy a személyisége nagyon más, vagy nem tud úgy kommunikálni írásban, nincsenek meg a szociális skilljei hozzá még alapszinten sem, ahogy itt is említette valaki.
A másik része pedig hogy sokszor ezeknek a srácoknak, férfiaknak elég magas elvárásai vannak a nők külsejét illetően, persze nem akarok általánosítani, de itt nagyrészt nekem ez volt a tapasztalatom, én pedig ezt nem tudom, nem is akarom nyújtani. Eleve ahogy a nőkkel kommunikálnak sokszor, az is cringe.
A "csúnya lány"-hoz pedig csak annyit, ha már elolvastam a kommenteket :D, hogy ez a nő egy stílusos, erős nőnek tűnik, nem egy klasszikus szépség, de kit érdekel, nézd meg milyen jól néz ki a párja is. :D
Viszont ha senkinek nem adsz esélyt és ennyire lemondó vagy, akkor így persze hogy nem jön össze semmi, ezt sugárzod magadról.
Másrészt ne csak arra fókuszálj hogy te valakinek nem kellesz, neked is ugyanúgy lehetnek és remélhetőleg vannak is preferenciáid, mert gondolom neked sem kellene valaki a helyi kocsmából, vagy bárki akivel nem lehet értelmesen beszélgetni, nem udvarias, nem egy minőségi férfi. Ez oda-vissza működik.
Egy ember személyisége sokkal több mint csak a külső tulajdonságai, ezt ne felejtsd el, a vonzalom is sokkal több tényezőből tevődik össze.
Beszélgess úgy magaddal mint a legeslegjobb barátoddal, neki sem mondanál ilyeneket soha. Mindig saját magunk vagyunk önmagunk legnagyobb kritikusai. (Tapasztalat.)
Ha valaki érez magában vágyat rá, nyugodtan írhat, csak legyél kedves, udvarias, empatikus, intelligens és még vagy ezer dolog ami fontos nekem. :D És lehet hogy nem úgy tűnik, de elég zárkózott vagyok az elején, szóval csak akkor írj ha türelmes is vagy. :)
(Amúgy nő vagyok, ezt írtam? :D)
25 engem csak az érdekelne hogy egy hasonló férfit mint te ember számba tudnál venni,érdekelne mint férfi örülnél ha kezdeményezne?
Sajnálom hogy nem fogadsz privátot nagyon szívesen megismertelek volna.
Nekem 28 évesen szinte alig van tapasztalatom az életnek nevezett játékban szó szerint. Nagyon ritkán vagyok társaságban bár ez változott lett 1 női barátom is akivel nagyon jól kijövök az elején még mint nő érdekelt majd tisztázódtak a határok és mostanra inkább nővér már és legjobb barát. Ez adott egy kis lökést hogy ne parázzak oda ülni a buszon egy nő mellé.
Plusz voltam prostinál is párszor lelkileg meg tört de valahogy úgy alakult hogy az egyik lány még koncertre is meghívott nah így mentem el életem első koncertjére. És helyre állt a lelki békém minden csak üzlet betartom a határokat de már nem gondolom hogy erőszaktevő mocsok féreg vagyok. Ezek a helyzetek segítettek elfogadni önmagam tudom hogy hol a helyem de merek kicsit élni is.
Szóval ha adnál esélyt akár kapcsolatra akár barátként örülnék neki viszont megértem ha nem,nem tehetsz róla nekem is van olyan nő aki nem kellene bár neki a személyisége is olyan Varga Irén(ettől még nem lennék bunkó vele simán nyitnám zárnám neki az ajtót vagy ellőre engedném) és én megértem ha minden nőnek én vagyok ez a típus az az a férfi megfelelő viszont valahogy még merek álmodni fogalmam nincs miért.
Az a baj ezzel tapasztalatlan növel veszitet el vagyis aki szintén szüz,nem biztos kellemes emlék lesz neki mert nem csak bedugot és csináljátok tudni kell ,hol van az a két pont nökben eltudjanak menni többször is.
Tapasztalatlan nö bénázik és tapasztaltabb nökkel azért jobb elvesziteni mert tudják hogy kell csinálni és megtanithatják neked hogy hova kell bedugmi milyen szögben.
Hidd el tapasztalatnövel nem érdemes ha neked sincs tapasztalatot hozzá.
Tapasztaltabb férdiakkal szeretik a szűz tapasztalatlan nök csinálni mert ,szüu srác nem tudja hogy kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!