Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késői szűz társaim! Ti is gondoltatok arra, hogy egy szintén tapasztalatlannal veszítsétek el? Szerintem úgy talán könnyebb lenne... Mit gondoltok?
13
Okés, igazából csak kíváncsi volnék rá, hogy pontosan miért tartod magad olyan rondának, de azért nem fogok belehalni a kíváncsiságba ha nem tudom meg.
11
Ez igaz, de amit látok itt azoktól akik szüzek vagy egyszerűen régóta nem találnak senkit, az alapján szerintem rájuk még rosszabb sors vár, mint a halál.
Talán nem is vár rájuk, hanem már el is jött értük ez a rosszabb sors, hiszen csak e körül forog minden gondolatuk, ebbe kezdenek egyre jobban beleőrülni.
17
Azért merült fel a privi, mert ha nem szeretnéd nyilvánosan leírni, akkor talán priviben igen. Én nem tudtam rólad semmit. Elhiszem, hogy sokszor leírtad, de nem találkoztam a leírásokkal.
Nekem a vékony és lapos mondjuk nem igazán lenne probléma. Ettől még nem lesz senki ronda. Kivéve ha annyira vékony vagy, hogy túlzás nélkül kilátszik az összes csontod, és emiatt úgynézel ki, mint egy bőrbe bújt csontváz.
Az arcodról így pont semmi nem derül ki, ez a Tilda Swinton pedig egy idősebb nő, tényleg picit fura a feje, de annyira nem gázos.
Nem feltétlen kell nekem kép rólad, csak szeretném megérteni miért tartod magad annyira rondának? Igazán ronda nőt nem nagyon láttam még.
Azt hiszem én tudom ki lehetsz, és személyesen is találkoztunk már.
Srácok, az a rossz hírem, hogy tényleg taszító látvány sajnos. Ez van, bocsi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!