Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzeknek mi lehet legerősebb fék?
Nyilván a felnőtt lakosságra vonatkozik a kérdés. Mondjuk úgy 20 felett. Szóval mi lehet a gyakori ok amiért nem képesek teljes funkcionalitású párkapcsolatot kialakítani? Kérdésem genderfüggetlen, aki itt választ jelezze hogy nőre vagy férfira gondol-e, illetve saját életkorát kérem írja le.
Mondok pár példát:
Arcvonásai
Felsőtest kinézete
Alsó test kinézete
Testmagasság
Zsírtöbblet
Testarányok
Nemi szervek sajátosságai
1-es, nem írtad le férfira vagy nőre gondolsz-e. Azt sem jelezted hány éves vagy.
Bocsi, de ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy "ananászkonzerv".
Pontosan az, hogy neki mivel kapcsolatban vannak gátlásai.
Lehet valakinek az arca vagy a súlya, aztán nála rondább és kövérebb emberek is vígan szexelnek.
3-as, te már majdnem tökéletes választ adtál, csak olyan mintha nem értrnéd a kérdést meg a részkérdéseket sem.
Arra lennék kiváncsi hogy mi lehet a LEGGYAKORIBB ok, amit az érintett szubjektíven annak érez.
Ha már szóbakerült, akkor én egy szavazatot adnék le a nemi szervek sajátosságai lehetőségre, megspékelve a fejleten szociális készségekkel.
Ugyan már nem vagyok szűz, de kezeletlen vaginizmus miatt 20 fölött szexeltem először. Hozzátartozik a sztorihoz, hogy rettenetesen prűd családban nőttem fel, nem lehetett beszélni ezekről a dolgokról, így viszonylag későn értettem meg, hogy mi a probléma.
"Ha lenne felmérés, megtaláltad volna."
🤦🤦🤦🤦🤦
Te egy zseni vagy, Sherlock!
Szerinted miért tettem fel a kérdést éppen itt, egy anonim, arctalan oldalon?
Szerinted itt ki fog derülni a leggyakoribb ok? A vasárnap délutáni magyar válaszolókedvű gyakorisok közt fogod megtalálni a leggyakoribb okot.
Te is szűz vagy, azért vagy ennyire ingerült?
Redpillerek szerint a pénz és a státusz hiánya, blackpillerek szerint az arc illetve az alacsony testmagasság, bluepillerek szerint a negatív személyiség és a szociális képességek hiányosságai.
Ez a 3 leggyakoribb szubkultúra ami itt meg szokott jelenni, eltérő hogy mit tartanak a leggyakoribb oknak. (A fentieket ezekbe a szubkultúrákba tartozó kérdezők a férfiakra értik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!