Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzeknek mi lehet legerősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzeknek mi lehet legerősebb fék?

Figyelt kérdés

Nyilván a felnőtt lakosságra vonatkozik a kérdés. Mondjuk úgy 20 felett. Szóval mi lehet a gyakori ok amiért nem képesek teljes funkcionalitású párkapcsolatot kialakítani? Kérdésem genderfüggetlen, aki itt választ jelezze hogy nőre vagy férfira gondol-e, illetve saját életkorát kérem írja le.

Mondok pár példát:

Arcvonásai

Felsőtest kinézete

Alsó test kinézete

Testmagasság

Zsírtöbblet

Testarányok

Nemi szervek sajátosságai

2023. márc. 12. 15:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban szerintem a belső gátlások és leginkább a rossz szocializáció miatt történhet ez, de igazából mindenki esetében más-más problémák állhatnak a háttérben.

Az introvertáltság, főleg annak durvább fokozatai egyértelműen az első okok között szerepel.

Ahogy a rossz (túl) szigorú szülői nevelés, , a pozitív megerősítések hiánya, tehát amikor az ember az adott illető egész életében egészen gyerekkora óta csak a negatív dolgokat kapja, mindenben mindig csak a hibát keresik vele kapcoslatban, akkor az erőteljesen lerombolja az önbizalmat, a saját magába vetett hitet és végül is a legnagyobb probléma az lesz, hogy az ilyen emberek már próbálkozni sem fognak, mert abszolút értelmetlennek és kilátástalannak látják a dolgokat.

Ennek egyébként lehet oka a gyerekkori zaklatás, "bullying", amelyet szintén okozhat, hogy az egyén erősen introvertált, vagy van valamilyen testi hiánya, fogyatékossága, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem attraktív.

Ez később egész életére hatással lesz, egy brutális öngerjesztő folyamat az egész.

Haramdik okként mondanám a nemiszervekkel kapcsolatos félelmeket. Nem elég nagy, nem elég vastag, túl szűk, túl tág, lóg, furcsa szögben áll, fura színe van, túl szőrös stb. Csomó olyan dolog amely rendkívül negatívan hathat bárkinek az önbecsülésére, főleg ha téves információk alapján gondolja a saját testrészét furcsának.

2023. márc. 13. 09:41
 22/32 anonim ***** válasza:
86%
Ismerek pár "túlkoros" szüzet, én is az voltam, kivétel nélkül fejben vannak/voltak gondok, nem a kinézettel.
2023. márc. 13. 10:16
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Fitymafék.
2023. márc. 13. 11:09
 24/32 anonim ***** válasza:
35%
#22 mondjuk ez erős kijelentés.. Erre rà lehetne hùzni azt is hogy valaki azért nem milliomos mert fejben vannak a gondok.. azért ennél összetettebb
2023. márc. 13. 11:33
 25/32 anonim ***** válasza:
72%
A mondanivalóm lényege, hogy nem azért voltak/voltunk szüzek, mert csúnyák vagyunk. Személy szerint rengeteg lánnyal "kavartam" bulikban szüzen is, csak nem tudtam továbblépni és intimebb irányba vinni az interakciót.
2023. márc. 13. 20:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Aki privátban írt: kérdezzen itt, privátok üzenetekre csak nagyon indokolt esetben válaszolok ezen az oldalon.
2023. márc. 14. 12:45
 27/32 anonim ***** válasza:
#25 mit jelent a kavaràs? Csók, és belenyúltàl a bugyijukba?
2023. márc. 14. 16:02
 28/32 anonim ***** válasza:
Csók, esetleg ruha alatti mellsimogatás/együtt alvás.
2023. márc. 14. 16:17
 29/32 anonim ***** válasza:
28%
Egyik sem. Főleg lelki vagy pszichés gát van. Vagy csak nem jött össze.
2023. márc. 14. 23:06
 30/32 anonim ***** válasza:
28%
Az en tortenetem ez volt: egyetlen olyan fiut, ferfit nem talaltam, aki nem undoritott fizikailag. Harminc fele jottem ra, hogy at kell lepnem a hatart. Nemet ferfi. Aztan angol. De meg a lengyel, a cseh ferfiak is tetszenek. Ennyi.
2023. ápr. 27. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!