Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzeknek mi lehet legerősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzeknek mi lehet legerősebb fék?

Figyelt kérdés

Nyilván a felnőtt lakosságra vonatkozik a kérdés. Mondjuk úgy 20 felett. Szóval mi lehet a gyakori ok amiért nem képesek teljes funkcionalitású párkapcsolatot kialakítani? Kérdésem genderfüggetlen, aki itt választ jelezze hogy nőre vagy férfira gondol-e, illetve saját életkorát kérem írja le.

Mondok pár példát:

Arcvonásai

Felsőtest kinézete

Alsó test kinézete

Testmagasság

Zsírtöbblet

Testarányok

Nemi szervek sajátosságai

2023. márc. 12. 15:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%
A három egysejtnél többel rendelkező emberek szerint mindenkinél különböző okok húzódnak meg a háttérben, melyek sokszor egyszerre vannak jelen, és nem ritkán kölcsönösen felerősítik egymást.
2023. márc. 12. 16:13
 12/32 anonim ***** válasza:
13%
A nők azt hiszik hogyha elvégeztek egy büfé szakot, akkor ők az élet császárai. Nekik már mindjárt jár a tökéletes férfi. Az hogy minbálbéres irodisták autó nélkül otthon lakva, az nem fontos. Nekik minden jár. Álom pasi a minimum.
2023. márc. 12. 16:42
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé jellemző, mint ok, de nálam az, hogy van egy alapbetegségem, emiatt nem igazán kellek senkinek sem. (F40)
2023. márc. 12. 18:36
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszi 13-as, benne vagy eddig a TOP3 legfogyelmesebben olvasó, és legjobban válaszolók kórében (Nem, ez nem cinizmus. Megy is a pont).
2023. márc. 12. 18:52
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudtam, hogy pontok járnak, ejha!
2023. márc. 12. 18:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Jàrnak bàr semmi értelme
2023. márc. 12. 19:00
 17/32 anonim ***** válasza:
94%

Én saját és ismerősi férfi tapasztalat alapján annyit tudok mondani, hogy szinte mindig valamilyen lelki, belső gátja van a dolognak. Elutasítástól való félelem, súlyos önbizalomhiány, de ez utóbbi is úgy, hogy az illető pontosan tudja, hogy nincs (komoly) baj a külsőjével. És nem arra kell gondolni, hogy ezek az emberek teljesen gügyék, vagy esőemberek. Teljesen funkcionáló, barátokkal, munkával, végzettséggel, saját egzisztenciával rendelkező felnőttek. Még csak arról sincs szó, hogy nem mernek nőkkel beszélni. Csak félnek attól, hogy megnyíljanak.

Olyannal még sosem találkoztam, aki csak azért ne tudott volna kapcsolatot kialakítani mert ronda. Biztos van ilyen is, de azért rengeteg csúnyább embernek van párkapcsolata, ez nem kizáró ok önmagában.

2023. márc. 12. 19:09
 18/32 anonim ***** válasza:
51%
Az agy a baj.
2023. márc. 12. 20:40
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
10es jol mondja. nalam peldaul az, hogy egyszeruen nem vagyok jo tarsasag. vagy nem vagyok erdekes, vagy esetleg meg kifejezetten idegesito is. mikor mi. adnam magam, megyek is utana, de nem kellek. kover es budos, apolatlan lanytol meg undorodok. talan lehet ram a legjobb pelda az, hogy csak nem szeretheto. aki kivancsi, felolem ismerkedhetunk!
2023. márc. 13. 05:02
 20/32 anonim ***** válasza:
Ja nekem is ez van amit az utolsó ìr, igaz nekem nagy nehezen sikerült elveszìteni illetve pàrkaocsolatba keveredni egy ideig. Viszont kevés nő van akinek imponál az életmódom amit folytatok. Dolgozom,tanulok, és otthon pihenek kb mint egy nyugdíjas.. Sok nőnek ez taszìtó mert nekik a nyüzsis, vagàny , nagyszàjú, kalandokra vàgyó emberek tetszenek. Hàt én nem ilyen vagyok
2023. márc. 13. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!