Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a diploma nélküli próbálkozókat, mint olyanokat, akik nem bizonyították a minőségüket, alapból kizárom, én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
Azért egy diploma sokat jelez az ember minőségéről. Ahoz tanulni kell, készülni, ott lenni az élet sűrűjében. Ha pl egy pasinak nincs, akkor hogy gondolja, hogy eséllyel indul egy diplomás csajnál?okt. 12. 11:00
21/29 anonim válasza:
#20 Miért milyen mentalitása van egy diplomás férfinak?
22/29 A kérdező kommentje:
Egy diplomás férfi már bizonyított hogy képes végig csinálni egy hosszú, embert próbáló feladatot.
okt. 12. 15:57
24/29 anonim válasza:
A diploma nem minden, én mérnökként azért elvárom hogy minimum érettségi+szakmája legyen a páromnak. Próbálkoztam érettségi nélküli személlyel, sajnos nagyon hamar kibuktak a szellemi szakadékok, azóta tudatosan szelektálok ne raboljam senki idejét.
25/29 anonim válasza:
24: hú bazdmeg nem semmi, hogy mérnökként leálltál egy olyannal, akinek még érettségije sem volt. A kapanyél nem állt ki a pasid szájából? De ez a "elvárom, hogy minimum érettségi+szakmája legyen" is jelzi, hogy nálad nincs túl magasan a léc..
26/29 anonim válasza:
Az egyetemi élet meg az emberpróbáló feladatok... 🤣
Kisanyám, nem az egyetem átbulizott évek tesznek próbára, hanem megállni a lábadon, amikor kikerülsz a nagybetűs életbe.
Amihez józan paraszti ész, némi kreativitás és kitartás kell.
Sokkal többre tartok egy említett józan paraszti ésszel rendelkező, akármilyen nemű embert, mint egy teljesen tájékozatlan és buta, ámbár éveket egyetem végigmagolt és valahogy meglett a diplomája típusú embereket.
27/29 anonim válasza:
Ilyen hülyeségeket, amit itt egyes nők írnak 🤦🏻♀️.
28/29 anonim válasza:
Totál fölösleges ez a "van/nincs diplomám" összehasonlítgatás, mert mindenki tudására szükség van önmagában a társadalomban.
29/29 anonim válasza:
Nő vagyok, diploma NÉLKÜL keresek multinál, most már netto 850 ezret, igaz 3 nyelven targyalókepes szinten beszélek, 1en meg kommunikacios szinten, és csop.vez is vagyok (SSC)! Nem a diploma teszi az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!