Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a diploma nélküli próbálkozókat, mint olyanokat, akik nem bizonyították a minőségüket, alapból kizárom, én vagyok a rossz?
Mondok egy ellenpéldát - testvérem férje. Állítólag nagyon okos, nagyon intelligens, diplomás ember felső fokú angol nyelvvizsgával.
Utál dolgozni, másfél évig a testvéremmel együtt a szüleink nyakán élősködött teljesen ingyen. Most is csak jelenleg dolgozgat. Pszichiátrián is kezelték egyéb problémák miatt. Egy szöget nem tud a falba beverni. Két kis gyerekük van a testvéremmel és egyikkel sem foglalkozik, megmondta, hogy neki a családos élet és a házas élet egy hatalmas csalódás. Pedzegette egy időben a vàlást is. Ja és mindezek felett az édesapánkkal összerúgta a port, aminek az lett a vége, hogy egy beteg, magatehetetlen embert aki akkor jött ki a kórházból (intenzíven feküdt 2 hetet) csak úgy összeverte és megrugdosta. Apukám újabb egy hétre kórházba került és csípőprotézist kapott, mert a csávó úgy megrugdosta, hogy combnyaktörése lett.
És ez egy nagyon okos, nagyon diplomás, angolul anyanyelvi szinten beszélő "férfi" ember.
Nos, csak gondoltam elmesélem neked, hogy a diploma nagyon nem minden.
Vőlegényem, villanyszerelő. (Vállalkozo) 2 diplomám van, (egyik sem büfészak) és 3 nyelven beszélek. Tippelj, ki keres a másiknál 5x többet! Nem szamit a diploma..
34N
Főiskolát végeztem, kerestem durván 200000 forintot.
Férjem végzettsége burkoló.
Most ügyvezető igazgató és havi durván 1,5-3 millió Ft között mozog a bevétele.
Nagyon rosszul látod az életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!