Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára miért vonzóbb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára miért vonzóbb, ha egy férfi focit, vagy más sportokat néz rendszeresen, ha meg videójátékozik, filmezik, sorozatozik, animéket néz, akkor meg gyerekesnek, igénytelennek, tunyának tartják?

Figyelt kérdés
A képernyőre üvöltözni öklöt rázva mivel macsóbb és felnőttesebb mint az említett hobbik?

okt. 11. 14:28
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Animék meg FPS játékok miatt nem verik össze egymást emberek az utcán, meg rongálják meg a környezetüket, meg azokba nem ölnek közpénzmilliárdokat.
okt. 11. 17:10
 32/58 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a vonzó akik ezeket csinálják nem a tv ben lesik csak. Az utóbbi max apukáknak elmegy melo után, de egy ereje teljében levo pasinak nálam nem.
okt. 11. 17:26
 33/58 anonim ***** válasza:
48%
Tudod, inkább preferálnék valakit, aki sorozatokat néz, mint aki focit, de a kérdésed miatt ezen elgondolkoztam, mert kell nekem nyávogós gyerek?
okt. 11. 17:28
 34/58 anonim ***** válasza:
0%
Meccs közben iszol sört is. Anime közben meg nem tudsz miközben feszítve ordítod, hogy kame-hame-ha/kaio-ken 😅
okt. 11. 18:16
 35/58 anonim ***** válasza:
13%

29.

Sajnos azért a többség a nárutót néz, mint "anime", gyerekkoromban az összes "animefan" csaj mind nárutómániás volt, abban is az emós gyerekre nyáladzottak állandóan. Pedig az az egyik legszarabb, ami valaha készült. Az "animefan" ("Forma-1 fan" = mer a Kimi oan cuki) csajok legalább olyan rosszak voltak akkoriban, mint a tuningautós, Tiesto-t meg Sterbinszky-t hallgató srácok.

okt. 11. 18:22
 36/58 anonim ***** válasza:
68%
Nekem vonzóbb az utóbbi, mert ezek engem is jobban érdekelnek, bár animét tinikoromban néztem utoljára, de önmagában semmit nem jelent, ha a focimániás tagban látom meg azokat az értékeket, amik tetszenek, akkor leszarom, kinek mi a hobbija. Mindenki azt csinál a szabadidejében, amit akar.
okt. 11. 19:04
 37/58 anonim ***** válasza:
87%

"Sajnos azért a többség a nárutót néz, mint "anime", gyerekkoromban"

Egyrészt, mi a probléma a Naruto-val? Még így is jobban van megírva, mint a legtöbb nyugati mű, pedig én se igazán szeretem.

Másrészt, azt nem venném alapul, hogy gyerekkorodban mi volt, mert egy gyerek kb. azt nézi, ami a TV-ben megy. Itt viszont már nem kevés generáció van, aki felnőtt és tudatosan tud tartalmat fogyasztani.

2020-ban a legnagyobb bevétellel rendelkező film is egy anime film volt.

"Pedig az az egyik legszarabb, ami valaha készült."

Itt mi az alany? A Naruto? Mert ez meg simán tényszerűen nem igaz.

Sokkal rosszabb animék is vannak, de azokat nyilván a többség nem nézi. Most már a Naruto sem annyira felkapott egyébként, mert túl hosszú sokaknak, ezért inkább nézik az 1-2 évados rövidebb shounen-eket.

okt. 12. 00:19
 38/58 anonim ***** válasza:
24%

"A saját kis világba menekülés meg ebben a mocskos háborúkkal meg alja emberekkel teli világban meg pont hogy normális inkább."

Nem, ez nem normális, ez a mentális gyengeség jele.

Ahogy a 28as írja, azok teszik ezt akiknél valami gond van, csak az a különbség hogy kamasz korban ez még kinőhető, felnőtt korban már problemasabb. De nyugtassatok magatokat azzal hogy meg nem értett különc zsenik vagytok, ha ez megnyugtat.

okt. 12. 07:29
 39/58 anonim ***** válasza:
51%

Es akkor akik olvasnak, azok is mentalisan gyengek utolso? Mert az olvasasnak pont az az ertelme, hogy kiszakadsz a vilagbol es amig olvasol, egy masikban elsz.

Az anime nem hulyeseg, megertem, ha valaki nem szereti, de nem kell emiatt leszolni. Igen, sok gyenge minosegu van, de van sok mely jelentessel biro is, ami adott esetben erzelmileg sokkal jobban meg tudja erinteni az embert, mint egy sorozat vagy egy film.

Miert kellene ezt kinoni? Felnotteknek es gyerekeknek szolo animek is vannak, minden korcsoport es stilus megtalalja a maganak valot.

Mentalisan betegnek nevezni valakit azert, mert olyan irant erdeklodik, amit nem szeretsz…hat eleg nagy butasag.

okt. 12. 08:27
 40/58 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk szerintem nem azzal van a baj, hogy valaki mit néz vagy olvas vagy akármi, de én mondjuk ha leülök videojátékozni, azt nem úgy fogom fel, hogy na végre nem kell a szar világgal foglalkoznom. Nem utálom az életemet, általában jókedvű vagyok, vannak barátaim, szeretem a családomat, stb. Ha letudtam a teendőimet (vagy ha épp krva lusta vagyok és úgy gondolom, ráér pl a takarítás😂) és nincs semmi fontosabb program, akkor leülök szimplán kikapcsolódni és élvezni a játékot. Ennyi. Soha nem fordult még meg a fejemben, hogy menekülni akarnék valami elől, nem kényszerből játszom. Ha te így gondolsz az animékre vagy bármire, hogy addig se kell a valós problémákkal foglalkozni, az gond, de itt az anime behelyettesíthető lenne akármi mással is.
okt. 12. 09:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!