Szeretne valaki barátkozni? Férfi vagyok, 33 éves leszek Áprilisban, szeretek sörözni és közben mulatós és punk zenéket hallgatni, szeretek sétálni és videojátékozni is.
Figyelt kérdés
márc. 1. 21:58
1/9 anonim válasza:
Érdekes és értékes életet élhetsz.
Biztos sok barátra lesz itt és sörözhettek miközben Lagzi Lajcsit hallgattok vagy akár pogózhattok punk zenére.
márc. 1. 22:08
2/9 anonim válasza:
És mi olyat szeretsz még esetleg, ami egy nő számára érték? Mert amiket felsoroltál, az a remalom kategória egy normális nőnek. (na ilyet pont ne!)
márc. 1. 23:28
3/9 anonim válasza:
Dehogy szeretsz te mulatós és punk zenéket hallgatni. Te vagy az a náci, aki nem bír lenyugodni, mindjárt meg is írod nekem privátban, hogy kiket nyírnál ki. 😂
márc. 1. 23:41
4/9 anonim válasza:
2-es
A sétával meg videójátékkal mi baj?
márc. 2. 04:03
5/9 anonim válasza:
A sörözés és a séta teljesen rendben van, max a kényes picáknak lehet rémálom kategória. N
márc. 2. 06:41
6/9 anonim válasza:
A videojáték egy függőség. Semmi más baj nincs vele amúgy. Sajnos apám és az öcsém is az.
márc. 2. 13:27
7/9 anonim válasza:
Esetleg életcél 33 évesen? Vagy valami, ami pozitív a sétán kívül?
márc. 2. 13:28
8/9 anonim válasza:
6
Tévedsz. Van olyan, hogy videójáték függőség, de alapvetően nem az, hanem egy kikapcsolódási forma. Gyakorlatilag minden lehet függőség
márc. 2. 14:03
9/9 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod írhatsz, aztán meglátjuk van-e valami közös bennünk! 26/N
A sört nem szeretem, de barátkozni szívesen barátkoznék.
márc. 3. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!