Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára miért vonzóbb, ha egy férfi focit, vagy más sportokat néz rendszeresen, ha meg videójátékozik, filmezik, sorozatozik, animéket néz, akkor meg gyerekesnek, igénytelennek, tunyának tartják?
Sport őrült ffi kizárva. Gamer legyen, mint én. De tudja a határokat. Filmek kizárva, max sorozat. Párommal szerencsére közösek ezek a dolgok.
N29
Én magam több meccset nézek nőként mint a férfi párom, hidd el tudom mennyi ideig tart egy meccs. :D Általában nincs egy nap több meccs - persze ritka kivételek a nagy tornák csoportkörei, de nem igazán ismerek olyat aki azokból nézné is mindet. Biztos létezik ilyen ember, de ez kb 2 évente egy 2-3 hetes időszak, nem állandó.
Nem hiszem hogy aktív tagja lennél ezeknek a közösségeknek, mert full rosszul látod a demográfiát.
De amúgy könyörgöm ne próbáld úgy beállítani, hogy a nőknek fontos a foci, és hogy ezen áll vagy bukik a sikered. Bevallom, én nem vagyok otthon a focirajongók körében, de a legtöbb nő akit személyesen ismerek, sugárban hány a focitol, és a focirajongóktól is.
De még ha be is jönnének nekik a focis férfiak, nem ezen múlik. El tudod képzelni..? "oh hát REMEKÜL elbeszélgettünk a Bélával, nagyon magabiztos, sármos, rendes... csak hát a meccs helyett a Vikingek ismétlést nézte, szóval rögtön tudtam, hogy nincs közös jövőnk."
Nonszensz.
Nekem nincs jo tapasztalatom azokkal, akik aktivan neznek vagy jarnak is focimeccsre.
A filmekkel, sorozatokkal, animekkel, konyvekkel, game-ekkel nincs bajom, nokent eleg kocka vagyok, nekem is jo, ha a parom ilyen ☺️
Mer a fóóóóó cíííí az menő.
Főleg amikor a brazil hátvéd úgy esik el, hogy a közelébe nincs senki, de piros lapot akar a halálos sérülései miatt.
"Jártál valaha anime conon? 70% ott lány"
Mondjuk az az arány nem igazán fedi az anime nézők arányát. A legutolsó felmérés amit láttam - és az is Amerikában volt - 60% férfi és 40% nő.
"Filmek kizárva, max sorozat"
Egyébként miért? Mi a baj a filmekkel, ha a sorozatok maradhatnak?
Nekem unalmasak és nem akarok ott ülni előtte annyit. Meg hát ledarálnak egy történetet másfél órában.
Sosem kellene olyan férfi, aki mániákusan a tv-t bámulja, legyen akármi is műsoron. Foci, forma 1,box, tök mindegy.
Van tv itthon, de 1 hónapban ha egyszer be van kapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!