Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok férfival aki 290et keres, és nincs presztizs
munkája?
29.
Akkor én "presztízs meló"-ban vagyok? Heheheh :D
Hát nem érzem. Se a fizetésen, se az elismertségen. Oké, hogy lehet lazázni meg jó idő van itt bent, de értelmetlennek hat az egész.
okt. 10. 15:13
Ha mindene megvan mellé, havonta el lehet vele utazni egy hétre akkor rendben.
okt. 10. 15:28
Számomra ez nem kizáró dolog.
Társkeresésben a munkával kapcsolatban az érdekel, hogy van-e stabilan törvényes munkája. Ha egyedül meg tudot télni belőle, akkor ketten is meg fogunk tudni, ha összerakjuk amink van.
Ennél van jóval fontosabb tényező is számomra a társkeresésben.
okt. 10. 15:51
Igen, én még ennyit sem keresek.
okt. 10. 17:15
Rengetegen ennyit se keresünk.
okt. 10. 17:22
Na akkor az alacsony jövedelemmel rendelkező nőknél van esélyed.
okt. 10. 18:23
Nekem minimálbért kereső férfi tetszik. Én meg 600e felett keresek.
okt. 10. 22:00
“Irreleváns mennyi a minimálbér. Minimálbért konkrétan már alig keres valaki (mert gyakorlatilag nem lehet belőle megélni), aki igen az jellemzően kap mellé borítékot feketén.“
Meg a qurva anyadat , (ne vedd magadra) , de sajnos sok helyen boritekkal egyutt jon ki a 220-250 baranyaban!!! Tehat vannak itt gondok! Udv a valo vilagban pesti buborekban elo khotsogok!
okt. 11. 04:18
Az miért a budapestiek hibája, hogy máshol alacsony a fizetés? Az, hogy a fővárosba jön a legtöbb cég, munkahely, és emiatt a dolgozóknak megvan az a luxus, hogy ha valahol kevés a fizetés, akkor felmond és megy máshová, ezzel kényszerítve a munkaadót, hogy értelmes fizetéseket adjon, ha szeretne munkaerőt, nem az alkalmazottak hibája. Vidéken értem én, hogy ha van egyetlen gyár, aminek egy valamilyen csoportjába felvesznek 20 embert és van rá 200 jelentkező, mert más munkahely nincs a környéken, akkor nehéz megtenni, hogy márpedig kiharcold magadnak a magasabb bért, de ez akkor sem a budapestiek hibája lesz, nem mi mondjuk a mittudoménmilyen telepnek, hogy márpedig ti akkor tartsátok csak rabszolgasorban a pórnépet. Ne ránk haragudj már ezért, köszi.
okt. 11. 08:31
40/41 A kérdező kommentje:
39. Nem az a hibád hogy másnak kevés a fizetése, az a hibád, hogy előadod hogy mindenkinek van lehetősége úgy élni ahogy te! Ráadásul sokszor azt adjátok elő, hogy ez ilyen hipp hopp dolog, ha akarod akkor holnapra meg is van. És kifogásnak minősítesz mindent, amiért neked nem kellet szenvedni!
Kapcsolódó kérdések: