Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne kiügyeskedni azt hogy túlsúlyos férfi (le fogyás nélkül) is kapjon normal testalkatú partnert?
19.
Igen, a legendát mindig fenntartják páran, hogy van ilyen, de kb. annyi rá a bizonyíték, mint a baziliszkusz vagy kiméra létezésére. Mese.
Kérdező, amúgy szerintem másik profilban maradtál.
Mármint pl 15ös, 18as és 21es merő véletlenségből pontosan ugyanúgy, ugyanolyan struktúrával ír, mint a kérdező....:D
22
Ne képzelődj. Egyetlen profilom van gyakorin. Ez. Volt már anno másik de mindig csak egy van.
Akkor jó:)
Milyen étrendet követsz? Írtad, hogy oskat mozogsz, de az önmagában nagoyn kevés, ha fogyni akarnál.
24
Ez nem a fogyókúrás topik. Ez a téma kör nem erre van. És elég tapasztalatom van gyakorin hogy tudjam hogy ennek a beszélgetésnek mindig csak az lehet a vége hogy a kérdező tehet róla hogy nagydarab.
26
Mindenki azt gondol amit akar. A rosszindulat úgy is a jellemző a magyar emberekre. Én tudom mennyi mindent tettem és küzdöttem és eredménye nem nagyon volt.
27
🤣
A tökönrúgás az rettentő fájdalmas pedig. Ne becsüld alá.
Én nem azt feltételeztem, hogy nem tettél sokat, csak azt, hogy vélhetően rossz módszerrel, ezért nem lett eredménye.
De ha nem akarsz beszélni róla, hát nem. A kérdésedre viszont a válasz annyi, hogy sehogy. Ha még egy kis eredményt sem tudsz felmutatni egy ilyen dologban, akkor mások beovnása, sőt, "kicselezése" végképp túlmutat a kompetenciádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!