Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van-e ilyen férfi?
Szóval 40+ vagyok. Es sajnos az utobbi par évben felszaladt 30kg plusz. Kivizsgáltattam magam és kiderült mi okozta. Korai menopauza, cukor, hormonális... Sikerült is megfelelö gyogyszerekkel karban tartani de hiaba a személyi edző a dietetikus, a sport, a odafigyelés nagyon nehezen mennek le a kilók. 😔
Sajnos ezel az ismerkedés is kútba eset mert hiába teszek meg mindent h visszanyerjem az alakom elkönyvelnek dagadtnak és elhordanak mindennek. Igen kell pár év h lemenjen az a sok kilo ami feljött. De ettől még szeretnék egy jó kiallású férfit aki támogat ebben a küzdelemben. Olyan aki motivál, nem pedig bánt.
Vajon van olyan normális jó kiállásu ember aki hajlandó velem ezt végigjárni?
Ha elolvasod akkor teszek érte h visszanyerjem az alakom.
Sportolok, dietetikussal egyeztetet étrenddel. De ebben a korban a edző is megmondta h kemény küzdelem lesz.
Miert baj ha egy majdani és volt alakomhoz illo ferfit szeretnék?? 40 eves koromig vékony/normal alkatom volt. Volt férjem is, aki pont az egészségügyi bajaim miatt hagyott ott. Pontosabban megcsalt. Nem volt kitartása megvárni amíg kiderül mi a bajom. Igen depresszios letten es evésbe folytottam a bánatom. Ez hiba volt már tudom. Most azt az évet is le kell küzdenem amit elrontottam.
Hát ja, amikor a kereslet nem találkozik a kínálattal (a saját szinteddel)... Igen, vannak jó kiállású 40-es pasik, akik odaadóak, figyelmesek, jóképűek, van humoruk, intelligensek, határozottak, van stílusuk, kiállásuk. Viszont ők ugyebár bármikor fel tudják szedni akár a 30-as csinos csajokat is. Tudod kereslet-kínálat...
Rakd a lécet olyan magasra, amit saját magad is átviszel a túloldalról.
2.
Budapesten lakom, van gyerekem de már nagyok.
Libidó? Senki rám sem néz akkor hogyan? Ha van párom, ha van érzelem akkor mindig volt. De az élet nem csak szex. Az én életem ennek tartalmasabb volt mindig is. És ehhez ragaszkodom most is!
#6 magyarán legyen szinte alfa pasi, de a szex is csak harmatosan...
Igen, az élet nem csak szex, de az "ennél tartalmasabb" életre való hivatkozás arra utal, hogy ha rajtad múlna bőven beérnéd havi 1-el és kész.
5.
Ez egy átmeneti állapot. Azt szeretném ha igy is velem akarna lenni. Nem csak mikor szép és vekony vagyok. Nem átmeneti társat akarok hanem már olyat aki végleges. Ha csak a szép vékony alakom kell neki mi lesz ha 50 evesek leszünk? Vagy 60-70-80? Elhagy mert ráncos lettem és nem feszes a mellem?
7.
Nem kell álom férfi. Olyan kell aki jó kiallásu. De meg sem kérdeztétek hogy számomra milyen az! Csak feltételezel.
A szex maganügy. Megtanultam h a libidom a férfitől is függ. Mivel az egy kölcsönhatás. Ahogy a férfi libidója is függ tőlem. A jó szex minöségi, és már az aktus előtt órakkal elkezdődhet! Az nem szex h mennyiségre méred. Heti fix 5x5 perc aktus? 😔 A legunalmasabb dolog lenne a világos és abszolut vagyőlő ha teljesítménybe méred! Inkabb heti 2x de akkor legyen minöségi odafigyelös hosszú reggelig tartó izgalmas változatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!