Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van-e ilyen férfi?
Szóval 40+ vagyok. Es sajnos az utobbi par évben felszaladt 30kg plusz. Kivizsgáltattam magam és kiderült mi okozta. Korai menopauza, cukor, hormonális... Sikerült is megfelelö gyogyszerekkel karban tartani de hiaba a személyi edző a dietetikus, a sport, a odafigyelés nagyon nehezen mennek le a kilók. 😔
Sajnos ezel az ismerkedés is kútba eset mert hiába teszek meg mindent h visszanyerjem az alakom elkönyvelnek dagadtnak és elhordanak mindennek. Igen kell pár év h lemenjen az a sok kilo ami feljött. De ettől még szeretnék egy jó kiallású férfit aki támogat ebben a küzdelemben. Olyan aki motivál, nem pedig bánt.
Vajon van olyan normális jó kiállásu ember aki hajlandó velem ezt végigjárni?
Szerintem egy picit engedd el a témát, inkább az egészségedre koncentrálj!
Dundin is lehet szép valaki, érdemes lehet addig öltözködési tanácsokat nézegetni, hogy hogyan tudod így is a legelőnyösebb formádat hozni.
Szegény, miért van ennyi rosszindulatú ember?
Bár igaz,a posztolo nagyon nem érti mi történik a testével és már rég tehetett volna ellene.
Egyébként diéta sokat nem ér ha nem érted miért alakul ki a cukor. Én 25 leszek, 163 cm vagyok és 69 kg. De 55 lenne majd a cél. Nekem már 5kg is teljesen látványos volt, nem csak fogytam de izmosodtam is. Lehet én például sosem leszel nádszál vékony, de te azért tegyél ezért.
Ha utána olvasol mi okozza a cukorbetegséget, lehet megvilágosodsz és nem csak azt fogod mondani hogy a korod ellenére nehéz fogyni. :)
24
nem irtam le egyszer sem hogy nekem mit jellent a jó pasi. Nem kérdeztétek. Honnan tudod akkor hogy tulzó az elvárásom? Elképzeltek valamit és az alapjan ítélsz. Azt irtam h jó kiállású. Ebben nem csak a külső hanem a belső értékek is benne vannak!
25
Kedves vagy de tisztaban vagyok vele mi a baj. Nem csak a cukor hanem a korai menopauza is gond (tudod hormonalis változások) illetve a pajzsmirigy hormonok is. Ezek így együtt nem éppen testbarátok.
Ha olvastad volna akkor leirtam 1 év alatt lement 12kg. De lassul a fogyas üteme. Dietetikus állította össze az étkezésem gondom ő azért tudja mit lehet és hogyan mikor. Szóval van szaksegítségem. Ahogy az edzőm is segît a testmozgasban.
27. Nem érted amire gondolok. Egy dietetikus sem edző nem fog segíteni abban hogy az okot megold. Mert nem mondja egyik sem hogy a hormonális problémát és q cukorbetegséget is a zsírmáj okozza, egyik sem fogja mondani milyen gyógynövény gyógyítja és milyen tea segít ebben. Egyik sem fogja megoldani a hormonális problémád, maximum tüneti megoldást ad és diéta. Voltam 1500 kalórián és kb éheztem. Én is edzek, évek óta. Egyik sem segített megoldani a PCOS-em, amivel meddőnek kellene lennem erre 3 hónapja ovulálok folyamatosan. Nekem tudod mennyi pénzem ment el ilyen semmilyen emberekre? Hagyjuk is.. :)
Nem fognak segíteni, hidd el!
Egy termeszetgyógyász előbb, mint ők. Persze, szedd a gyógyszert a cukorra, de az sem megoldás.
28.
Teljes orvosi kivizsgáláson voltam. Egymastól függetlenül derütek ki a problémak. Hidd el amit kell megteszek de önjelölt csodadoktorokra nem költök. Nagyon jól helyre billentettek egészségileg és mentálisan is. A edzőm nem csak a testem formálásában segít hanem a lelkem rendbe tételében is.
De nem ez volt a kérdésem. Inkább arra válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!