Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van-e ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Szóval 40+ vagyok. Es sajnos az utobbi par évben felszaladt 30kg plusz. Kivizsgáltattam magam és kiderült mi okozta. Korai menopauza, cukor, hormonális... Sikerült is megfelelö gyogyszerekkel karban tartani de hiaba a személyi edző a dietetikus, a sport, a odafigyelés nagyon nehezen mennek le a kilók. 😔

Sajnos ezel az ismerkedés is kútba eset mert hiába teszek meg mindent h visszanyerjem az alakom elkönyvelnek dagadtnak és elhordanak mindennek. Igen kell pár év h lemenjen az a sok kilo ami feljött. De ettől még szeretnék egy jó kiallású férfit aki támogat ebben a küzdelemben. Olyan aki motivál, nem pedig bánt.

Vajon van olyan normális jó kiállásu ember aki hajlandó velem ezt végigjárni?

szept. 6. 17:15
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

"Vajon van olyan normális jó kiállásu ember aki hajlandó velem ezt végigjárni?"

Ha találsz olyat, aki szerelmes lesz beléd, akkor igen.

szept. 7. 06:47
 32/38 anonim ***** válasza:
#26 okés, akkor neked jó kiállású lenne egy olyan pasi aki értelmes, igényes, viszont nagyon kövér és 130 kg?
szept. 7. 10:38
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Én vállalnám, de ez így kevés, csak biztatoz. ;)

Soj sikert!

szept. 7. 13:55
 34/38 anonim ***** válasza:
77%

"De csak 3 havonta mérhetem magam, edzői utasítás"

Ez vicces, én minden nap mérem magam...

szept. 7. 13:59
 35/38 A kérdező kommentje:
Hát a cukromat ellenörizni kell naponta a fogyásom nem. Az oka h nem biztos h minden nap kevesebb lesz es h nehogy elkeseredjek. Igy ha 3 havonta mérjuk igy mindig öröm ér h megint lement valamennyi.
szept. 7. 18:53
 36/38 anonim ***** válasza:
Mi az a jó kiállású neked??
szept. 9. 08:39
 37/38 A kérdező kommentje:

Átlagos vagy kicsit pocakos. De tud jol öltözkodni. Tudja milyen fazonok állnak neki jól. Van stilusa. Igenyes a ruhazatara. Pl nem sort/polo vagy farmer/polo a ruhatara. Akkor sem ha gyári munkás. Meg lehet jelenni vele egy szinházba vagy kicsit elegánsabb rendezvényen. Vagyis van öltönye es tudja hordani. Vagy egy ing szövetnadraggal.

Belsöleg az a csibészes úriember a gyengém. Huncut mosoly, meleg tekintet, udvarias de tud flörtölni. Tudja, érti, érzi mitől jó egy kapcsolat, türelmes de határozott. Tudjon érinteni, ölelni mindenféle szexualis felhang nélkül. Csupán az érintés intimitas miatt.

Egyszóval egy már kihalóban lévő férfi fajtára vágyom.

szept. 9. 18:35
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekre már rég lecsaptak a jó nők, miért állnának le veled?
szept. 10. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!