Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találtam tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találtam tartós kapcsolatot 15 év alatt? 42/F

Figyelt kérdés
Átlagos férfi vagyok. 180 cm/75 kg. Dús hajam van, nem kopaszodom, lapos hasam van, nem vagyok szemüveges. Egyetlen hosszú kapcsolatom volt ami 7 évig tartott. 27 évesen vége lett. Most 42 évesen azóta sem volt még fél éves kapcsolatom sem. Mindig csak futó szex kalandjaim voltak a pár alkalmastól a 3 hónapos szexkapcsolatig. Ez nem normális, hogy 15 év alatt egy darab tartós kapcsolatom sem volt. Miért van ez?

okt. 6. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Sztem az azért sokat elmond, hogy a normalitást te a külsőd szintjén kezeled... mert ilyenkor, amikor magyarázkodásra kerül a sor, ált. az ember szokat a tulajdonságait sorolja fel, amik szerinte "normálisak", azaz, hogy "ezt és ezt is teljesítem, de nem találok"... és nálad ez felszínes. Egy szót nem írtál a belső tulajdonságaidról a kérdésben. Csak arról, mennyi a hajad és lapos a hasad... ráadásul az csak 12 éves buta gyerekeknél flex, hogy nem szemüveges. Egy komoly, érzelmekben és élményekben gazdag párkapcsolathoz ennél több kell és mélyebb gondolkodás. Tudtukra kell adni a nőknek, hogy pl. számíthatnak rád, lehet veled komolyabb témákról beszélgetni, mik a céljaid stb. Az ilyen kívül szép, belül semmi emberek tényleg azok, akik max. dugásra jók.
okt. 7. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:
A belső tulajdonságaimról is mesélhetek. Ragaszkodó vagyok, hűséges. Szeretek minél többet együtt lenni a párommal. De azt nem igénylem, hogy naponta találkozzak vele, mert azt a nők sem igényelték. Persze egy szakításkor kitalálnak mondva csinált okokat a nők. A legutóbbi nő azt mondta a végén, hogy én nem hívtam fel naponta őt. És miért csak délben írtam neki a neten. Miért nem kora reggel?...Más dolgaim is vannak napközben minthogy ővele irogassak reggeltől estig. Ja közben ő magától miért nem írt nekem? A telefonban is sokszor alig szólalt meg. És azt is hozzám vágta, hogy hétköznap miért nem megyek el hozzá pár órára 100 km-re? ..Hát én nem fogok utazni 4 órát egy nap 100 km-re, azért hogy pár óra múlva jöjjek haza. Olyan távolságra minimum egy hétvégére érdemes menni. Aztán utólag persze azt meséli be, hogy kapcsolatnak indult. Miközben lehet csak dugni akart velem két alkalommal aztán szevasz
okt. 7. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!