Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találtam tartós kapcsolatot 15 év alatt? 42/F
De nyilván elmkndják mi a bajuk veled a kapcsolatban nem változik lelépnek.
Sok pasinak hiába rágják a szájába is hogy mi a baja a nőnek, süketek es jonnek ezzel a nem értik miért hagytak el dumával biztos talált mást.
Mikozben már rongyosra rágta a száját annyiszor elmondta már a másik.
#7.... Rosszul teljesítek? Nem hiszem, hogy bizonygatnom kéne. Legutóbb másfél óráig tartott a leghosszabb szex egy nővel akivel 5-ször szexeltem egy hétvégén.
Az meg elég primitív gondolkodásra vall, aki szerint a szexen múlik kell-e valaki hosszú távra. Tipikus GYAK-os kisfiúk kommentje akik még nővel sem voltak.
Velem egy 30 éves nő simán lenne kapcsolatban mert sokak szerint még 30-35-nek nézek ki.
#6 "Lehet nagyok az igényeid és olyan nőket észre sem veszel,akik passzolnának hozzád"
Ez pont fordítva van. Mert jóval átlag alatti nőkkel jövök össze akik ducik, kövérek akik után nem futnak ezrével a férfiak. Be sem szoktam próbálkozni igazán csinos szép lányoknál. Pedig én hozzám legalább közepes normál testalkatú szép arcú nő lenne való. Lehet pont ezért nem leszek szerelmesek beléjük mert alacsonyak az igényeim a nők terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!