Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találtam tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találtam tartós kapcsolatot 15 év alatt? 42/F

Figyelt kérdés
Átlagos férfi vagyok. 180 cm/75 kg. Dús hajam van, nem kopaszodom, lapos hasam van, nem vagyok szemüveges. Egyetlen hosszú kapcsolatom volt ami 7 évig tartott. 27 évesen vége lett. Most 42 évesen azóta sem volt még fél éves kapcsolatom sem. Mindig csak futó szex kalandjaim voltak a pár alkalmastól a 3 hónapos szexkapcsolatig. Ez nem normális, hogy 15 év alatt egy darab tartós kapcsolatom sem volt. Miért van ez?

okt. 6. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Lehet 20 eveseket keresel. Honnan tudjuk
okt. 6. 16:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Mindig a saját korosztályomban kerestem max 5 évvel fiatalabbal. Mostanában viszont az idősebb 50+ nők találnak meg engem. Ők azok akik szóba állnak velem. Az elmúlt két évben 47 éves nő volt a legfiatalabb aki kapcsolatban volt velem. A többi 50,55,56,59 éves volt akik szexeltek velem..Pedig én 42 évesen kb. 35-nek nézek ki.
okt. 6. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

De nyilván elmkndják mi a bajuk veled a kapcsolatban nem változik lelépnek.

Sok pasinak hiába rágják a szájába is hogy mi a baja a nőnek, süketek es jonnek ezzel a nem értik miért hagytak el dumával biztos talált mást.

Mikozben már rongyosra rágta a száját annyiszor elmondta már a másik.

okt. 6. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Abból, amit leírtál, semmit nem lehet megtudni rólad. Talán ez is ok. Hogy a "nem vagyok szemüvegest" 40+ osan úgy mondod, mint egy 13 éves.
okt. 6. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez màr altalanos problema. Nagyon sokan vannak igy. Egyre tobben. En 26 evesen se talalok senkit pedig nem vagyok ronda no masok szerint.
okt. 6. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nagyok az igényeid és olyan nőket észre sem veszel,akik passzolnának hozzád.Esetleg magadon kellene dolgoznod érzelmi inteligencia terén hogy érettebb legyél.Valmivel elriasztod a nőket,hogy nem akarnak veled hosszabb kapcsolatot.Ha meg rendben vagy ,akkor rossz helyen keresel.
okt. 7. 06:41
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
40 év alatti nőkben már ne nagyon gondolkodj. Kobra nagyon rosszul teljesít ha senkinek nem kell hosszútávra.
okt. 7. 06:57
 8/12 A kérdező kommentje:

#7.... Rosszul teljesítek? Nem hiszem, hogy bizonygatnom kéne. Legutóbb másfél óráig tartott a leghosszabb szex egy nővel akivel 5-ször szexeltem egy hétvégén.

Az meg elég primitív gondolkodásra vall, aki szerint a szexen múlik kell-e valaki hosszú távra. Tipikus GYAK-os kisfiúk kommentje akik még nővel sem voltak.

Velem egy 30 éves nő simán lenne kapcsolatban mert sokak szerint még 30-35-nek nézek ki.

okt. 7. 11:15
 9/12 A kérdező kommentje:

#6 "Lehet nagyok az igényeid és olyan nőket észre sem veszel,akik passzolnának hozzád"

Ez pont fordítva van. Mert jóval átlag alatti nőkkel jövök össze akik ducik, kövérek akik után nem futnak ezrével a férfiak. Be sem szoktam próbálkozni igazán csinos szép lányoknál. Pedig én hozzám legalább közepes normál testalkatú szép arcú nő lenne való. Lehet pont ezért nem leszek szerelmesek beléjük mert alacsonyak az igényeim a nők terén.

okt. 7. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm 47 évesen ugyanez. Csak 3-4 randis dolgok jönnek össze neki, utána lelépnek a nők. De több negyvenes szingli pasast is ismerek, nő alig van az életükben.
okt. 7. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!