Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább vesznek egy vibrátort mint,hogy esély adjanak egy sikertelen pasinak?
Legalább a multinál:
1. Megfizetnek, a saját számlámra kapom a pénzt, és így nem teszem magam kiszolgáltatottá (ha nem jó a munka, kereshetek mást egyszerűen, jogilag tiszta módon), arra költöm, amire szeretném
2. Olyan munkát végzek, amit jobban élvezek és amihez jobban is értek (igen, lehet csodálkozni, nem, attól még nem lesz jobb érzékem a takarításhoz meg a főzéshez, hogy nem f... lóg a lábam között)
Ettől függetlenül van jelenleg párom, na de ő olyan, aki hozzátesz az életemhez (és nem, nem anyagi, hanem érzelmi értelemben) és nem egy hímsoviniszta tahó.
Nekem sem kell olyan pali aki csak elvesz, de nem tesz hozzám semmit.
Mindenem meg van, nem hiszem hogy tudnék mit kezdeni ég, sikertelen pasival.
Nem vagyok a mamája, cselédje, kurvája senkinek és nekem ez így jó.
Nem egy barátnőmnek segítettem már elmenekülni a bántalmazó, kihasználós párjától.
Pontosan tudom hogy milyen mocskosak tudnak lenni a palik ha a nő kiszolgáltatottság helyzetbe kerül.
És ugye a legtöbb esetben pont a férfi sodorja kiszolgáltatott helyzetbe.
Szüljél szépen 2 gyereket, garantált hogy nem lesz energiád se fodrászra, se műkörmösre, persze se időd, se pénzed ezekre, plusz hova vesznek fel egy 2 gyerekes ~édesanyát?
Így rombolják le a nőket, de még tisztaságot, finom vacsorát és szexet is elvárnak.
Nálam volt aki úgy kezdte az ismerkedést hogy főznék e neki mire hazajön a suliból (tanár).
Mondom miért? Én otthon lennék és eltartaná?
Nem....
Akkor miért is nekem kellene az asztalra varázsolni a vacsorát?
Dolgozom. De nekem se teszi elém senki kész ételt.
A műkörmöt aztán én nagyon igénylem...
F
"Mekkora egy férfigyűlölő feminista dagonya megy itt..."
Itt mindig ez megy. Csak felelősséget ne kelljen vállalni a döntéseidért. #65-ös is úgy tesz, mintha a nő valami beprogramozott robot lenne, aki passzív szenvedő alanyként végrehajta a férfi gyerekvállalási utasításait. A valóságban sok nőnek meg mindegy, csak csinálja már fel valaki, hogy babázhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!