Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább vesznek egy vibrátort mint,hogy esély adjanak egy sikertelen pasinak?
Mert ciki bevallani nekik még a barátnőiknek is, hátha azok is visszaélnek vele, hogy a sikeres pasiknak csak dugásra kell, megtartani, megfogni nem tudja őket.
A sikertelennel meg neki lenne égő mutatkozni.
Nem tudom, milyen lelked van, ha szerinted egy idegent a testedbe engedni olyan könnyű vagy kívánatos, mint magadat kielégíteni. Nagyon ijesztő.
És én már semmilyen pasit nem akarok, mert nem akarom getzinyeléssel bizonygatni a szerelmem. Nincs kedvem arra, hogy használgassanak, aztán találjanak valaki mást. Nem vagyok elég bevállalós ahhoz, hogy nyugodtan éljek egy kapcsolatban, a férfiak meg nem érzelmesek annyira, hogy megértsék, ha valami nem.
Olvasgass itt a kérdések között.
A mai pasik egy kávéra is sajnálják a pénzt. Elvárják, hogy a nő udvaroljon; főzzön neki, fizesse az útiköltségét/fuvarozza, és dugjon vele. A pasi egy jó szót nem akar adni cserébe.
Mindegyik gyereket akar, csak eltartani, foglalkozni nem akarna vele. Ház is kell a picsájuk alá, aminek az árát szülje össze a nő, természetesen a tulajdonjog apuci nevén lesz. Utána anyuci húzzon a francba a kölykökkel.
Ja, és eddig is természetesen anyuci mos, főz, takarít rá, mert egy életképtelen balfasz ez az apuci, aki nem képes saját magát se ellátni. Az a csoda hogy a jó édes anyja arra megtanította, hogy a saját seggét kitörölje. Igazi csoda, hogy erre a nehéz feladatra képes egyáltalán.
Ez az átlag magyar pasi.
Szóval ha valaki nem ért itt egyet a nőkkel az automatikusan incel. Érdekes logika....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!