Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább vesznek egy vibrátort mint,hogy esély adjanak egy sikertelen pasinak?
Hát már itt tartunk, egyre kevesebb a férfi.
Nekem nem kellene sikertelen pasi mert engem is lehúzna a saját szintjére.
a férfiak 98 százaléka impotens, és szentül hiszik, hogy a rögeszmés ujjazás-nyalásmániájuk, és utána a segglyukból szájba, majd arcra-szemgödörbe-hajra fröcskölés jelenti a nők számára a szexualitás csúcsát.
a helyzet viszont az, hogy a nők többsége ettől undorodik, traumatizálja őket, de ezen nők maximum csak harminc százaléka vallja ezt be magának, a többi egész életében erőlteti a maszatolást, mert nincs viszonyítási alapjuk, idővel elfogadják, hogy a szex annyit jelent, hogy "a férfi élvezze"
viszont még azoknak a nőknek is van vibrátoruk, akik ezt a görcsös elfogadást erőltetik, hiszen nem teljesen hülyék, és bizony szeretnének magukban érezni egy vastag, bármeddig kemény faszpótlékot legalább, hogy valami minimális értelme legyen annak, hogy van hüvelyük
aztán másnap meg rángatnak egy vékonyka kukit, rá a saját fejükre, mert hát azt muszáj. ferenc imádja.
gratulálok. ezek szerint még a nyalóbajnokokkal sem jártál szerencsével.
47, de a vibrátor nem azért van, hogy pótoljon valamit. A szex és a maszturbálás két teljesen külön dolog.
Illetve olyan értelemben pótolja, mint a mosógép a kézzel mosást. Nem azt pótolja, hogy valaki mosson rád.
Ha ezt nem érted, ugyanaz vagy, akiket leszólsz.
kifejtettem már, hogy gyakorin a nők olyanok, mint a hajléktalanok.
te is könyékig túrsz a bűzlő kukába, és penészessé rohadt dolgokat tömsz a pofádba, és őrjöngve magyarázod, hogy neked igenis jogod van michelin-csillagos éttermekről írni beszámolókat, mert "értesz hozzá".
a topik egyébként pont nem a női maszturbáció népszerűsítéséről szól, hanem arról, hogy sok nő miért végzi inkább párkapcsolatban egy vibrátorral.
senkit nem érdekel kistokás, amorf testű marika kéjelgése, a szobakonyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!