Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége a médialátszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége a médialátszat ellenére is szeretne hagyományos családban élni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 31 éves vagyok, férfi, egész jó külsővel és egzisztenciával, bár ez a kérdés szempontjából most kevésbé releváns. Ha a médiát és az internetes kommentek világát veszem figyelembe, a legtöbb helyről az jön át, hogy igazából a házasság és a gyerekvállalás a patriarchális elnyomás eszközei és a modern, felvilágosult nők már lerázzák magukról ezt a láncot, a karrier, utazás, macskák kerülnek a fókuszba, alkalmi szexre meg mindig találnak pasikat, akiket felcsíphetnek.

Ezzel szemben elmondom mit tapasztalok a környezetemben. Múltkor a társaságban, akikkel szoktam találkozni bevallotta egyik szingli nő, hogy igazából ő sok gyereket szeretett volna, de most már nem fog összejönni sajnos. A korát nem tudom pontosan, de olyan 3-4 évvel lehet idősebb nálam. Egy másik szintén nálam 2 évvel idősebb óvónő is elismerte, hogy nagyon szeretne gyereket és neki ez fontos szempont lenne ismerkedésnél. Egy kicsit megsajnáltam őket és szívből szurkolok nekik, hogy találjanak párt, akivel családot alapíthatnak. Lehet persze ez nem általános, mert ez egy kicsit konzervatívabb közeg, de úgyis meglepő volt. Nagymamám is így mondta persze, hogy a lányok férjhez akarnak menni és gyereket szülni, de a filmek, média, influenszerek világa mást mutatott, azt hittem ez idejétmúlt hozzáállás és egymás közt is cikinek találják.

okt. 6. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
60%

Az nem vwglet h egyenloen osszuk el a hazimunkat

Elverge a pasi its ott lakik eszik lazik koazol azennyese lesz miazmas... Alapveto h megcsinalja a maga felelt a hazimunkaba.

A masik veglet az lenne h a pasi a HTB...

okt. 9. 21:05
 72/75 anonim ***** válasza:
74%

"mindketten dolgozunk, ezért a házimunkát is egyenlően osztjuk el".

Ez nem véglet, hanem alap.

okt. 9. 22:55
 73/75 anonim ***** válasza:
0%
71-72: Csak akkor igaz amit írtatok, ha feltételezzük, hogy ugyanazt a munkát végzik mindketten. Valljuk be, sokkal kevesebb példa van erre mint ellenpélda és rendszerint nem a nő végzi a nehezebb fizikai és/vagy szellemi munkát a munkahelyén.
okt. 10. 06:20
 74/75 anonim ***** válasza:
Szerintem a házimunka elosztását minden párnak egyeztetnie kéne a körülmények függvényében. Mert nagyon nem mindegy, hogy ki, mikor, hol dolgozik. Természetesen alap, ha mindketten home office dolgoznak, megosztják egymás közt. De ha a férfi pl. napi 12 órázik, akkor nem elvárható, hogy ő csinálja a házimunkát, ha a nő csak napi 6 órában dolgozik.
okt. 10. 08:43
 75/75 anonim ***** válasza:

73

Nehezebb fizikai munkát rendszerint tényleg nem végeznek, de a szellemi, honnan jön? Szerintem a nőies szakmák egy jelentős része sokkal nagyonb szellemi és pszichés igénybevétellel jár. Egy tanár vagy egy ápoló sokkal szellemileg sokkal leterheltebb, mint egy útépítő munkás.

okt. 10. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!