Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége a médialátszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége a médialátszat ellenére is szeretne hagyományos családban élni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 31 éves vagyok, férfi, egész jó külsővel és egzisztenciával, bár ez a kérdés szempontjából most kevésbé releváns. Ha a médiát és az internetes kommentek világát veszem figyelembe, a legtöbb helyről az jön át, hogy igazából a házasság és a gyerekvállalás a patriarchális elnyomás eszközei és a modern, felvilágosult nők már lerázzák magukról ezt a láncot, a karrier, utazás, macskák kerülnek a fókuszba, alkalmi szexre meg mindig találnak pasikat, akiket felcsíphetnek.

Ezzel szemben elmondom mit tapasztalok a környezetemben. Múltkor a társaságban, akikkel szoktam találkozni bevallotta egyik szingli nő, hogy igazából ő sok gyereket szeretett volna, de most már nem fog összejönni sajnos. A korát nem tudom pontosan, de olyan 3-4 évvel lehet idősebb nálam. Egy másik szintén nálam 2 évvel idősebb óvónő is elismerte, hogy nagyon szeretne gyereket és neki ez fontos szempont lenne ismerkedésnél. Egy kicsit megsajnáltam őket és szívből szurkolok nekik, hogy találjanak párt, akivel családot alapíthatnak. Lehet persze ez nem általános, mert ez egy kicsit konzervatívabb közeg, de úgyis meglepő volt. Nagymamám is így mondta persze, hogy a lányok férjhez akarnak menni és gyereket szülni, de a filmek, média, influenszerek világa mást mutatott, azt hittem ez idejétmúlt hozzáállás és egymás közt is cikinek találják.

okt. 6. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
100%

Társra mindig vágytam, gyerekre sosem.

Így is lett, férjem van, gyereket nem vállaltunk.

okt. 6. 07:05
 12/75 anonim ***** válasza:
85%
Sokan szeretnének családot, gyereket. De nem mindegy, hogy kivel és hova. Már nem akar a többség mindenáron férjhezmenni és gyerekt szülni. Aki meg nem akar az már nyiltan felvállalhatja, hogy ő nem vágyik gyerekre. Aki meg szeretne az 2x is átgondolja, mert hatalmas teher a "hagyományos családmodell", ahol munka után még vár a háztartás, mint második műszak, plusz ott a gyerek is. Rengeteg olyan apa van, aki azt se tudja, hogy ki a gyereke óvonője vagy eszébe sem jut, hogy ő is maradhat táppénzen a beteg gyerekkel, ha az anya is már dolgozik újra. Még mindig kb minden "az anya dolga", ő oldja meg, a csipcsup ügyektől a nagyokig a gyerek körüli problémák az övéi. Erre sokszor a társadalom is ráerősít, nyomasztja az anyákat azzal, hogyha apuka teljesen kiveszi a részét, akkor milyen anya az, ahol pl a gyereket az apja viszi orvoshoz? Ha elviszi játszótérre ő a szuperapa, anyuka viszi az semmi. Apuka pizzát ad vacsira, milyen jófej, laza apuka. Anyuka pizzát ad: milyen lusta, hogy nem csinál vacsorát a gyereknek 🤷🏼‍♀️. Ha pelenkát cserél a babán akkor már egyenesen szuperhős! (Ezek nem hasraütött dokgok, a környezetem és a saját tapasztalataim). Sok férfi alkalmatlan a teljes értékű apai szerepre, ahol ugyan úgy kiveszi a részét a gyerek körüli dolgokból. Ott lehet hagyni vele a pár évest pár órára, mert eltudja látni. Tudja hova jár oviba, ki az óvonője, ki az orvosa, mivel lehet megnyugtatni stb. Arra senki sem vágyik, hogy egyedülálló anya legyen, vagy ha ott is van az apa, akkor is kvázi mindent egyedül csinál a gyerekkel, mert az apja alkalmatlan felnőtt férfiként, apaként funkcionálni.
okt. 6. 07:11
 13/75 anonim ***** válasza:
90%

"de a filmek, média, influenszerek világa mást mutatott, azt hittem ez idejétmúlt hozzáállás és egymás közt is cikinek találják."

Vagy talán szembesültek a valósággal, hogy ez egy szürreális elképzelés.

Egy átlag magyar fizuból nem lehet megélni. Ha a nő otthon marad a gyerekkel/gyerekekkel akkor nagyon nélkülözni kell a családnak, apukának meg túlórázni hogy az alap dolgok meglegyenek.

A legtöbb esetben ilyenkor lesz anyuka "ingyenélő genyó".

Portás vagyok, napi szinten hallgatom az emberek rinyálását és a legnornálisabbnak tűnő pasi is így jellemzi a nejét.

Tehát az "ingyenélő genyó" otthon van, nem csinál semmit. Nincs szex se,mert fáradt a "semmittevésben" anyci. A rosszlányokra alig futja a pereputty eltartása mellett.

Ez van ha a nő otthon marad, gyereket nevel, háztartásbeli.

Ha dolgozik, akkor meg ugyanúgy rászakad a háztartásbeli nő összes feladata a munka mellett.

Pasi, és gyerek nélkül lazán élhet a nő. Egyszerűbb csak saját magát ellátni. A kutyák/macskák pedig hálásabb lények, mint a gyerekek, meg a férj.

okt. 6. 07:13
 14/75 anonim ***** válasza:
88%
Úgy gondolom, igen. Sok nő vágyna családra, de ha nincs megfelelő jelölt, akkor inkább lemondanak a gyerekvállalásról, tartva az egyedülálló anyaságtól, amit meg is lehet érteni.
okt. 6. 07:24
 15/75 anonim ***** válasza:
81%

Régen otthon maradt az anyuka a gyerekekkel, a háztartást is egyedül vitte, a férj pedig dolgozott, azért volt más a megítélésük mert valóban családfenntartók voltak.

Most meg magukat sem tudják eltartani, eljátszák meg elisszák a fizetésüket, ezért várják el a nőktől is a robotolást, csak a háztartás és a gyerekek ugyanúgy a nő gondja, feladata a palik szerint.

Sokka boldogabb egy gyermektelen, hajadon nő.

Tud enni, inni, dolgozni, tisztaságot teremteni, szép ruhákat, parfümöket venni.

Ezzel szemben egy pali elhivja randira és egy ásványvízre sem képes meghívni a nőt, mert attól retteg hogy nehogy kihasználja a nő. De még egy fordulat: szexet meg elvárja a nagy büdös semmiért.

Nekem is volt olyan randim hogy többször is üres kézzel jött a hapsi, de megkérdezte miért nincs még mindig szex 2 hónap után.

Hát azért nem nem is udvarolt.

Ha valaki bugyiba akar jutni akkor tanuljon meg udvarolni mert az incelek sorsára jut és hamar eltelik az a pár 10-20 év, amikor már minden értelmes, csinos, szép nő foglalt lesz.

okt. 6. 07:26
 16/75 anonim ***** válasza:
94%

Szeretnének családot valóban.

De ez nem azt jelenti hogy összejönnének pl akárkivel.

Nekem fontos volt hogy intelligens legyen, ne legyen hajléktalan és ne nekem kelljen eltartani mert a saját lábán áll.

35 évesen ismertem meg a férjem.

Előtte csak olyanok voltak akik nem hívtak meg semmire, kéregettek pénzt, mamahotelesek voltak.

Persze hogy nem olyat választottam.

Nekem felnőtt férfi kellett.

okt. 6. 07:34
 17/75 anonim ***** válasza:
13%

Megtudtuk a válaszokból, hogy a magyar nők tökéletesek, a magyar pasik meg selejtek, ezért nem mernek a nők gyereket vállalni.

Írták ezt a gyk-s macskás nők.

okt. 6. 07:42
 18/75 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes, nekem meg olyan történeteim vannak a környezetemből, hogy otthon a gyerekkel unatkozó nő baszik a szomszéddal, meg fűvel-fával, amíg a férj túlórázik meg a lelkét is kidolgozza, hogy legyen valami az asztalon. Na de hát ez biztos csak sci-fi. Szegény nők. :(
okt. 6. 07:45
 19/75 anonim ***** válasza:
6%

"De még egy fordulat: szexet meg elvárja a nagy büdös semmiért."

Mi az, hogy a semmiért? Talán fizetni kellene érte??? Tudtommal a nők is ugyanúgy élvezik, kölcsönös örömszerzés, ezért nem várhat el cserébe semmit a másik!

Fuu úristen na is ilyen retek nők akarnak gyereket, nem csoda, hogy a pasik inkább menekülnek!

okt. 6. 07:51
 20/75 anonim ***** válasza:
94%

19

Nem menekülnek... Ezek a férfiak csüngnek fürtökben...

okt. 6. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!