Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége a médialátszat ellenére is szeretne hagyományos családban élni?
Jelenleg 31 éves vagyok, férfi, egész jó külsővel és egzisztenciával, bár ez a kérdés szempontjából most kevésbé releváns. Ha a médiát és az internetes kommentek világát veszem figyelembe, a legtöbb helyről az jön át, hogy igazából a házasság és a gyerekvállalás a patriarchális elnyomás eszközei és a modern, felvilágosult nők már lerázzák magukról ezt a láncot, a karrier, utazás, macskák kerülnek a fókuszba, alkalmi szexre meg mindig találnak pasikat, akiket felcsíphetnek.
Ezzel szemben elmondom mit tapasztalok a környezetemben. Múltkor a társaságban, akikkel szoktam találkozni bevallotta egyik szingli nő, hogy igazából ő sok gyereket szeretett volna, de most már nem fog összejönni sajnos. A korát nem tudom pontosan, de olyan 3-4 évvel lehet idősebb nálam. Egy másik szintén nálam 2 évvel idősebb óvónő is elismerte, hogy nagyon szeretne gyereket és neki ez fontos szempont lenne ismerkedésnél. Egy kicsit megsajnáltam őket és szívből szurkolok nekik, hogy találjanak párt, akivel családot alapíthatnak. Lehet persze ez nem általános, mert ez egy kicsit konzervatívabb közeg, de úgyis meglepő volt. Nagymamám is így mondta persze, hogy a lányok férjhez akarnak menni és gyereket szülni, de a filmek, média, influenszerek világa mást mutatott, azt hittem ez idejétmúlt hozzáállás és egymás közt is cikinek találják.
Társra mindig vágytam, gyerekre sosem.
Így is lett, férjem van, gyereket nem vállaltunk.
"de a filmek, média, influenszerek világa mást mutatott, azt hittem ez idejétmúlt hozzáállás és egymás közt is cikinek találják."
Vagy talán szembesültek a valósággal, hogy ez egy szürreális elképzelés.
Egy átlag magyar fizuból nem lehet megélni. Ha a nő otthon marad a gyerekkel/gyerekekkel akkor nagyon nélkülözni kell a családnak, apukának meg túlórázni hogy az alap dolgok meglegyenek.
A legtöbb esetben ilyenkor lesz anyuka "ingyenélő genyó".
Portás vagyok, napi szinten hallgatom az emberek rinyálását és a legnornálisabbnak tűnő pasi is így jellemzi a nejét.
Tehát az "ingyenélő genyó" otthon van, nem csinál semmit. Nincs szex se,mert fáradt a "semmittevésben" anyci. A rosszlányokra alig futja a pereputty eltartása mellett.
Ez van ha a nő otthon marad, gyereket nevel, háztartásbeli.
Ha dolgozik, akkor meg ugyanúgy rászakad a háztartásbeli nő összes feladata a munka mellett.
Pasi, és gyerek nélkül lazán élhet a nő. Egyszerűbb csak saját magát ellátni. A kutyák/macskák pedig hálásabb lények, mint a gyerekek, meg a férj.
Régen otthon maradt az anyuka a gyerekekkel, a háztartást is egyedül vitte, a férj pedig dolgozott, azért volt más a megítélésük mert valóban családfenntartók voltak.
Most meg magukat sem tudják eltartani, eljátszák meg elisszák a fizetésüket, ezért várják el a nőktől is a robotolást, csak a háztartás és a gyerekek ugyanúgy a nő gondja, feladata a palik szerint.
Sokka boldogabb egy gyermektelen, hajadon nő.
Tud enni, inni, dolgozni, tisztaságot teremteni, szép ruhákat, parfümöket venni.
Ezzel szemben egy pali elhivja randira és egy ásványvízre sem képes meghívni a nőt, mert attól retteg hogy nehogy kihasználja a nő. De még egy fordulat: szexet meg elvárja a nagy büdös semmiért.
Nekem is volt olyan randim hogy többször is üres kézzel jött a hapsi, de megkérdezte miért nincs még mindig szex 2 hónap után.
Hát azért nem nem is udvarolt.
Ha valaki bugyiba akar jutni akkor tanuljon meg udvarolni mert az incelek sorsára jut és hamar eltelik az a pár 10-20 év, amikor már minden értelmes, csinos, szép nő foglalt lesz.
Szeretnének családot valóban.
De ez nem azt jelenti hogy összejönnének pl akárkivel.
Nekem fontos volt hogy intelligens legyen, ne legyen hajléktalan és ne nekem kelljen eltartani mert a saját lábán áll.
35 évesen ismertem meg a férjem.
Előtte csak olyanok voltak akik nem hívtak meg semmire, kéregettek pénzt, mamahotelesek voltak.
Persze hogy nem olyat választottam.
Nekem felnőtt férfi kellett.
Megtudtuk a válaszokból, hogy a magyar nők tökéletesek, a magyar pasik meg selejtek, ezért nem mernek a nők gyereket vállalni.
Írták ezt a gyk-s macskás nők.
"De még egy fordulat: szexet meg elvárja a nagy büdös semmiért."
Mi az, hogy a semmiért? Talán fizetni kellene érte??? Tudtommal a nők is ugyanúgy élvezik, kölcsönös örömszerzés, ezért nem várhat el cserébe semmit a másik!
Fuu úristen na is ilyen retek nők akarnak gyereket, nem csoda, hogy a pasik inkább menekülnek!
19
Nem menekülnek... Ezek a férfiak csüngnek fürtökben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!