Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége a médialátszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége a médialátszat ellenére is szeretne hagyományos családban élni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 31 éves vagyok, férfi, egész jó külsővel és egzisztenciával, bár ez a kérdés szempontjából most kevésbé releváns. Ha a médiát és az internetes kommentek világát veszem figyelembe, a legtöbb helyről az jön át, hogy igazából a házasság és a gyerekvállalás a patriarchális elnyomás eszközei és a modern, felvilágosult nők már lerázzák magukról ezt a láncot, a karrier, utazás, macskák kerülnek a fókuszba, alkalmi szexre meg mindig találnak pasikat, akiket felcsíphetnek.

Ezzel szemben elmondom mit tapasztalok a környezetemben. Múltkor a társaságban, akikkel szoktam találkozni bevallotta egyik szingli nő, hogy igazából ő sok gyereket szeretett volna, de most már nem fog összejönni sajnos. A korát nem tudom pontosan, de olyan 3-4 évvel lehet idősebb nálam. Egy másik szintén nálam 2 évvel idősebb óvónő is elismerte, hogy nagyon szeretne gyereket és neki ez fontos szempont lenne ismerkedésnél. Egy kicsit megsajnáltam őket és szívből szurkolok nekik, hogy találjanak párt, akivel családot alapíthatnak. Lehet persze ez nem általános, mert ez egy kicsit konzervatívabb közeg, de úgyis meglepő volt. Nagymamám is így mondta persze, hogy a lányok férjhez akarnak menni és gyereket szülni, de a filmek, média, influenszerek világa mást mutatott, azt hittem ez idejétmúlt hozzáállás és egymás közt is cikinek találják.

okt. 6. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
3%
Nem, a nők többsége valóban nem akar gyerekeket, csak egy férfit, aki eltartja és kiszolgálja.
okt. 6. 10:54
 42/75 anonim ***** válasza:
59%

41

A férfiak nagyobb arányban elhízottak Magyarországon, csak finoman jegyzem meg.

okt. 6. 10:56
 43/75 anonim ***** válasza:
71%

Én szívesen lennék apa (akit kiszolgál a párja, és neveli a közös gyereküket)

és szívesen lennék szülő is (50-50 munkamegosztás, a párom nem csak ""besegít"" a közös felelősségbe, hanem aktív szerepet vállal, ugyanannyit foglalkozik a feladatokkal, mint én)

de anya nem lennék (akinek a feladata, hogy észben tartson mindent, ami a háztartással kapcsolatos, és elvégzze a munka 80%át)

Szóval marad a gyerektelenség. Kb lesz.rom,hogy a sok agymosott ember engem tart agymosottnak ezért.

okt. 6. 10:58
 44/75 anonim ***** válasza:
26%
Milyen jó is, hogy 14 évesen nevelheted az anyád összes többi gyerekét, aztán követve a szép családi mintát, te is szülsz párat néhány börtönlakónak, aztán ott vagy végzettség meg pénz nélkül. 😘
okt. 6. 11:03
 45/75 anonim ***** válasza:
51%

Nem selejtek a magyar férfiak!!!!

Rengeteg családos egészséges férfit látok.

Még a tanulatlan vagyonőrök is 2 helyen dolgoznak hogy megtermetsenek a családjuknak mindent. De nem rinyálnak hogy a nő eltartott!

És ugyanúgy a diplomás vállalkozó is képes meg a 8 általánossal rendelkező is képes!

Csak az incelek mocskoskodnak itt is meg ahol még nem herélték őket ki.

Csak az incelek nem tudnak alkalmasak lenni apa szerepre, férj szerepre.

Nézd meg a pozitív taxis tik tok videóit.

Na ő az aki remekül kiparódizálja ezeket a selejteket!!!!

okt. 6. 11:10
 46/75 anonim ***** válasza:
100%
#45 ez amúgy tök igaz, én is ismerek nagyon rendes, jófej pasikat, nyilván ők nem nőgyűlölő hisztivel töltik az idejüket, hanem dolgoznak.
okt. 6. 12:20
 47/75 anonim ***** válasza:
66%
45: És a nem családosok között is rengeteg a rendes, normális, hétköznapi férfi, aki akarna kapcsolatot, csak nem tud rendesen ismerkedni. Összességében nagyon kevés aki tényleg nőgyűlölő, csak ugyanaz van mint a nőknél, hangosak és ezért többnek tűnnek.
okt. 6. 13:01
 48/75 anonim ***** válasza:
45%

#47 A nőgyülöletnek az ég világon semmi köze sincs a párkapcsolati szerepekhez. Az én szüleim is tisztelik, szeretik egymást, de mégis ezerszer ritkáb volt, hogy apukám főzzön, mint anyukám, vagy hogy apukám tartsa számon, hogy mikor mit kell csinálni, mint anyukám (pl mikor kell mosni, mikor milyen dolgokat kell venni a boltból, mikor jön el az ideje a nagytakarításnak, mikor kell a gyereknek új cipőt venni, stb).

Ez pedig mái napig kb általános.

Senki sem mondja sztem hogy minden férfi gonosz ördög, aki tudatosan sanyargatja a párját, hanem csak azt, hogy annyi felelősséget vállal a háztartásban, amit ő (is) vezet, mint egy tini gyerek, akinek a szülei osztják ki a házimunka egy kis részét, aztán dicséretet kap azért, ha megcsinálja.

okt. 6. 18:01
 49/75 anonim ***** válasza:
42%
48: De ezek kiragadott példák. Biztos vagyok benne, hogy apukád felelősséget vállalt azért, hogy a lehető legjobb életetek legyen. A családok legnagyobb részében a mai napig a férfi a fő kereső, ez is plusz felelősség. Családi ház esetében ház körüli munkák is vannak, amit szintén ritkább, ha a nők végeznek többször. Sok esetben a "nehéz" családi döntéseket talán közösen hozzák meg, de a férfi az, aki a felelősséget vállalja érte. Szóval csak a házimunkát nézni torz eredményhez vezet.
okt. 6. 20:00
 50/75 anonim ***** válasza:
32%

"Sok esetben a "nehéz" családi döntéseket talán közösen hozzák meg, de a férfi az, aki a felelősséget vállalja érte."

???

okt. 6. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!