Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza senki?

Figyelt kérdés
Instagramon próbáltam már írni pár lánynak, illetve Tinderen is. Olyan lányoknak szoktam írni, aki követ és szokott is lájkolni, Tinderen meg nyilván csak annak, akivel párba álltam. Azt gondolnám, aki jobbra húz vagy láljkolja a képem ismeretlenül annak szimpatikus vagyok. Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, mert számomra ez így nem túl logikus.

okt. 5. 22:53
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Sajnos kevés szabadidőm van és nem is igazán járok el olyan helyekre, ahol tudnék ismerkedni, ezért próbálkozom interneten. Meg úgy alapvetően élőben bátortalan is vagyok, akinél a neten merek kezdeményezni, ahhoz a nőhöz valószínű élőben hozzá sem mernék szólni. Nyilván az más dolog, ha előtte beszélünk neten és lebeszélünk egy találkozót, de így spontan konditeremben vagy boltban bárhol nem igazán merek flörtölni vagy ismerkedni sem.
nov. 12. 14:17
 22/28 anonim ***** válasza:
56%
Kitartóan kell keresni, próbálkozni. Próbálj meg másképp ráírni, akkor is azt javaslom. És légy türelemmel.
nov. 12. 14:22
 23/28 A kérdező kommentje:
Privátban elküldöm a profilomat, ha esetleg van olyan hölgy a válaszolók között, aki tudna véleményt mondani rólam kép alapján, hogy a külsőmmel vagy a képeimmel mi lehet a gond.
nov. 30. 14:45
 24/28 anonim ***** válasza:

23: Tesó sajnállak. Mint ahogy októberben is többen írták, ne a nőket kérdezd min kellene változtatnod vagy hogy egyáltalán kell-e. Az meg pláne rossz, ha hagyod, hogy az interneten valami kis senki mondjon véleményt a külsődről. Nagyon sanszos, hogy pont olyan nők/férfiak lesznek a legkritikusabbak veled, akik a te szinted alatt vannak.

Ez a posztod engem arra a blackpill youtuberre emlékeztet, aki pénzért pontozta egy időben a férfiak arcát és leírta a véleményét, min lehetne változtatni stb. A srác amúgy valami 6-7/10-nek vallja magát, folyamatosan azt hangoztatja, hogy mennyire elszállt elvárásai vannak a nőknek stb, holott vannak olyan videói is ahol saját magának ellentmondva olyan képeket is beletett a videóiba ahol az exeivel készült közös képei látható, csak kitakarta az arcukat. Most ha belegondolsz, az aki másról sem beszél, csak hogy mennyire reménytelen egy átlagos férfinak a társkeresés és chadnek kell lenned, ő magának is bizonyára problémái vannak és valszeg régóta szingli vagy sosem volt nője, nemhogy már több is és nem éppen vasalódeszka, meg bálna kategóriából.

Azt kellene felfognia sokaknak, hogy a felnőttek világa csupán annyiban különbözik a gyerekekétől, hogy itt a gonoszság nem abban nyilvánul meg, hogy nyíltan támadnak téged, hanem kihasználnak, megpróbálnak elnyomni, kibeszélnek a hátad mögött.

Amit most csinálsz barátom, az biztos recept arra, hogy lehúzzanak és beléd rúgjanak. Itt a gyakorin még egy egész jó külsőre is azt fogják mondani, hogy teljesen átlagos vagy. Pedig már maga a társkeresés is arról szól, hogy sebezhető helyzetbe rakod magadat, az ember azt gondolná, hogy ez épp elég önmagában is.

nov. 30. 16:23
 25/28 A kérdező kommentje:
Igazad van, nagyon hasznos és elgondolkodtató ez a komment. Sajnos nem vagyok rendben magammal. Korábban volt egy egészséges önbizalmam és nagyjából tisztában voltam vele milyen adottságaim vannak és próbáltam a legtöbbet kihozni mindig magamból. Eljárok edzeni, odafigyelek az öltözködésemre, próbálok mindig alkalomhoz illően, de ápolta és igényesen megjelenni meg azért odafigyelni, hogy nagyjából mi az ami trend. Plusz fodrász 3 hetente. Nyilván ezek alap dolgok csak nem tartom magam egy igénytelen palinak, aki ne érdemelne meg egy átlagos, de aranyos csajszit. Az arcom az olyan amilyen és valószínűleg az a baj, hogy nem vagyok elég helyes szerintem. Sajnos kis faluban élek és a környéken élőben nagyon kevés lehetőség van az ismerkedésre, ezért választottam az online ismerkedèst. De az összes önbizalmamat elvette. Teljesen elbizonytalanodtam azóta magamat illetően és azóta egy nyominak érzem magam, aki senkinek sem kell. Nyilván a barátok, család pozitívat mond, ezért lettem volna kiváncsi idegenek névtelen őszinte véleményére. Tinderen jelenleg 3 likeom van újra regisztrálás után és 0 match két alatt… a nők 70%át jobbra húzom.
nov. 30. 21:04
 26/28 anonim ***** válasza:

25: Tinder lehet shadowbannolt újraregisztrálás miatt, próbáltál már írni a supportnak, hogy használhatatlan appjuk? Én ezt tettem és utána megoldódott.

Egyébként ha tényleg az az oka annak, hogy nincsen önbizalmad, mert a Tinder elvette, akkor abba kellene hagyni, mert tök mindegy hány likeod lesz, akkor meg az lesz a baj, hogy visszaír, de egyszavas válaszokat ad stb. De nyilván azt csinálsz amit akarsz, én nem szólok bele.

24 voltam.

nov. 30. 21:32
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! Én is gondoltam már rá, hogy ez is lehet az oka, mert korábban azért voltak párjaim, de valószínű elengedem most egyelőre ezt az ismerkedés dolgot. Próbálok magamra koncentrálni meg az edzésre jobban ráállni és eljárni több helyre ahol találkozhatok potenciális partnerekkel.
nov. 30. 21:37
 28/28 anonim ***** válasza:
27: Igazából ezt magadra koncentrálást vedd olyannak, hogy legyen mit csinálnod, amíg nincsen senkid nagyon. Nem vagy te nő, hogy pont akkor jöjjön amikor nem akarod, meg ilyen marhaságok, kivéve persze ha szerencséd van. Amúgy meg nem tom nyilván a körülményeidet, írtad hogy faluban laksz. Egy próbát megér szerintem, hogy milyen a személyes ismerkedés.
nov. 30. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!