Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza senki tinderen ?
Figyelt kérdés
Szerintem nem nézek ki valami jól (max nagyon átlagosan) erre meglepően elégé "sok" likeot és párt sikerült összehoznom 1-2 nap alatt.
Még is senki nem ír vissza ,pedig mindenkire csak szépen rá köszöntem.
febr. 5. 23:23
1/8 anonim válasza:
Egy szimpla köszönés általában nem elég, főleg, ha sokan írnak rá a csajra.
2/8 anonim válasza:
Tindert akkor használd, amikor épp várakozol a rendelőben és unatkozol. Azon kívül meg rohadtul ne vedd komolyan. A lányok túl vannak terhelve szarabbnál szarabb matchekkel, mindenki kb ugyanúgy köszön rájuk. Ha nem ugrasz ki ebből az átlag masszából, akkor már mennek is tovább, a te neved meg egyre jobban legördül a chat listájukon, lefele meg kb soha nem tekernek, hogy visszanézzék, kivel miért nem ment a chat, mert alapból úgy vannak vele, hogyha akkor nem ment, akkor annak oka van - mindenki energiatakarékos.
3/8 anonim válasza:
Jól gondoltam, hogy a Tinder nem nekem való. Sosem voltam ott, és ezután sem leszek.
5 barátnőm volt eddig az internetről, de egyiküket sem ehhez hasonló randi app-on ismertem meg.
4/8 anonim válasza:
Mert egy lehúzós app, csaj haverommal jobbra húztuk egymást, az első pár üzenetet rendben megkaptuk mindketten, utána meg ő az enyémeket igen, de én az övéit nem. Ott feküdtünk végig egymás mellett, elég durva volt. Azóta nem töltöm az időmet tinderezéssel, szerencsére pénzt soha nem is költöttem rá.
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon kiábrándító, hogyha csak annyit tud a férfi írni, hogy szia, vagy szia, mi újság, miközben van egy rakat infó magamról a profilomon. Az ilyenek majdnem mindig rossz beszélgetõpartnerok. Ezért egy idõ után már nem is reagáltam soha az ilyen üzenetekre.
6/8 A kérdező kommentje:
5 egy lánynak sincs ki írva semmi a biojában, valamint ha ők már rám sem írnak akkor ne kelljen külön különleges üzeneteket mindenkinek.
febr. 6. 11:53
7/8 anonim válasza:
Nelem átlag 5-ből egy match írt vissza. Kitartás.
8/8 anonim válasza:
#6 ha ennyi igényességet nem fektetszt valakibe, ne várd, hogy meg akarjon ismerni téged. Fordított esetben te is előbb válaszolnál egy hosszabb üzenetre, mint egy sziára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!