Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egész sok matchem van Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész sok matchem van Tinderen, de nem nagyon ír vissza senki. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Általában mindig valami trollkodással nyitok, és igyekszem úgy hogy valahogyan látszon hogy "személyre szabott".

Pl legutóbbiak:

HR manager nő, és írtam neki hogy proaktív és agilis vagyok és hiszek a growth mindset koncepcióban és a change managementben, felvenne e. Ha gondolja személyes interjún is szívesen részt veszek.

Aztán egy másik lány írta hogy nagyon szeret főzni én meg írtam neki hogy én meg enni szeretek lehet hogy jól kiegészítenénk egymást.

Mindkettőn láttam hogy elolvasták de nem válaszoltak.

2022. ápr. 25. 08:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Hát bocs, de erre mit is lehetne írni?
2022. ápr. 25. 08:11
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Én se tudnék erre mit válaszolni - azaz inkább nem akarnék.

Ez a fajta jópofizás nem igazán jön be egy vadidegentől

2022. ápr. 25. 08:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkorm it írjak? Szia hogy vagy?
2022. ápr. 25. 08:23
 4/16 A kérdező kommentje:
1-es tehát csak kérdéssel szabad kezdeni? :D
2022. ápr. 25. 08:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
3: Valahol a kettő (fenti) között? :)))
2022. ápr. 25. 08:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az 1-es úgy jött le, hogy te komolyan interjút akarsz 😂 hogy segítsen valahova benyomni
2022. ápr. 25. 08:56
 7/16 A kérdező kommentje:

Rendben értem, de tudtok esetleg igazi példákat mondani?

Azt elfogadom hogyha esetleg "fullban nyomom a kretént" ami nem jó, de pl amit a 2-es mond hogy ő egy vadidegennel nem jópofizna teljesen elfogadom és tiszteletben tartom de egy ilyen lány meg egyszerűen nem kéne nekem.

Csak vannak olyanok akikkel lehet ismeretlenül is trollkodni és nem kell ezt a formális ismerkedési maszlagot nyomni amitől én kifutok a világból.

2022. ápr. 25. 09:00
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha extrém jól néznél ki akkor bármire válaszolnak. Mivel maximum picit voltál szimpatikus, így nem.
2022. ápr. 25. 09:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Ennél ártatlanabb dolgokat írj. Baromság amit a 8-as írt. Csak annak írok vissza, aki azt látom az üzenete alapján a személyiségünk is hasonló jellegű. Pl. én nem vagyok ilyen flörtölős, pimaszkodós, nagydumás, szóval.

""egy vadidegennel nem jópofizna teljesen elfogadom és tiszteletben tartom de egy ilyen lány meg egyszerűen nem kéne nekem.""

De te a való életben is ilyen vagy, hogy elkezdesz vadidegen lányokkal incselkedni, pimaszkodni, trollkodni (jó értelemben), vagy mindez csak a neten megy, aztán élőben már nem vagy ilyen?

2022. ápr. 25. 09:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem a második bejött volna :) szeinrtem aranyos és vicces

jobb mint 40 szerre elolvasni ,hogy szijaa cica szép a szemed tetszel :D

vagy még a csinos vagy XD

2022. ápr. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!