Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre alig van match-em a Tinderen. Mi lehet a baj?
25/N vagyok.
6 éves kapcsolatom ért véget, mert az exem megcsalt, mint kiderült egy éven át. Én nagyon szerelmes voltam, nagyon durván megviselt ez az egész.
Sokáig nem ment az ismerkedés.
A lényeg:
a barátnőim nyaggattak, hogy regisztráljak Tinderre, mert csomónak közülük onnan lett tartós párkapcsolata. Nos, feltöltöttem képeket (nincs kint semmim, nem mutogatom magamat, nincs tükörben fotózkodós képem). Mindegyiken ápolt vagyok, vagy 5-6 képem van fent, kisminkelve, stb. Nem mondanak csúnya lánynak, viszont nem vagyok én a legfullosabb lány (jó nő vagyok, de vannak nálam jobbak nyilván-nem magamat elemzem, hanem a környezetem visszajelzése alapján vagyok szép).
Viszont szinte egy matchem sincs. Mielőtt írnátok, nem "csak" a legjobb pasikat húzom jobbra, baromi sokat húzok, most is szerintem vagy 70-et jobbra húztam, és van kb. 5-6 match. Aki meg rám írt (pl. ma egy srác) és elkezdtünk beszélgetni, és letörölt. :D
Semmi nem volt, mondta, hogy spanyol, mondtam, hogy a covid előtt pont Spanyolországba akartam menni, erre már nem válaszolt hanem törölt.
Vagy csak rossz platformon ismerkedek? Engem nagyon meglepett, mert minden barátnőm áradozott róla. Nem egyéjszakásat akarok onnan, elsősorban beszélgetni, ismerkedni, de valahogy az nem jön össze.
Ki járt már így?
Istenem... Komolyan erre nem lehet mást mondani, mint hogy "női problémák". Próbálnék mást mondani, de nem tudok. Miért? Mert a férfiak 80%-a ölni tudna azért, ha Tinderen 70 jobbra húzásából 5-6 nővel matchelne.
5-6 match 70 jobbra húzásból nagyon is jónak számít. Nem tudom érthetőbben mondani.
Én most aktív Tinder-felhasználó vagyok, nagyon kíváncsi lennék, ki van a kérdés mögött.
Kiváltképp, mert 28 vagyok és 26 éves lány pont ideális lenne.
"70-et jobbra húztam, és van kb. 5-6 match."
Ez statisztikailag értelmezhetetlen.
Nem mindegy, hogy 70-ből vagy 1000-ből.
Regisztrálj újra. Húzz jobra 100-ból 100-at. Akkor fogsz kapni egy számot ami megmutatja 100-ből hány férfi érdeklődik utánad.
Napi 70-ból 7 bőven nem rossz.
Amúgy meg nem mindegy mennyiből húzol jobbra 70-et.
Volt annak a viszkok csajnak is ilyen videója. Tinder teszt vagy mi. Semmi mellkidobás, csak annyi, hogy mosolygott meg vékony volt és bőven jöttek a matchek. Szóval nem egy atomfizika.
Nekem lassan egy hónapja nincs matchem tinderen, nem igazán tudom értelmezni a problémádat.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!