Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza senki?
Figyelt kérdés
Instagramon próbáltam már írni pár lánynak, illetve Tinderen is. Olyan lányoknak szoktam írni, aki követ és szokott is lájkolni, Tinderen meg nyilván csak annak, akivel párba álltam. Azt gondolnám, aki jobbra húz vagy láljkolja a képem ismeretlenül annak szimpatikus vagyok. Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, mert számomra ez így nem túl logikus.okt. 5. 22:53
11/22 anonim válasza:
Ígytényleg fura, mert ez elég ko.takt kell legyen, ha már követ téged. Ti.deren is ha már match van, azért legrosszabb esetben 4/1 visszaírt még nekem is az egyszerű szia!-ra is, úgy hogy bp-n jó ha összejött héti 4-5 match.
12/22 anonim válasza:
senki nem mondta, hogy az online ismerkedés nem működik.
arra próbáltam célozni, hogy értelmetlen, és felesleges.
épelméjű nő nem ilyen szennyappokon intézi a magánéletét, ahol két nap alatt annyi történik, hogy megjelenik a baloldali sávban egy 130 jpg filet számláló lista, válogatott idiótákkal, és akkor cseverészik velük.
akiket csajokat felszednek, azok a csajok megmaszatolódnak két alkalommal, és ülnek is vissza tinder elé.
ilyenekkel akarsz ismerkedni?
13/22 anonim válasza:
Szerintem a netes ismerkedést felejsd el. Nagyobb sikerrel jársz, ha valakit leszólítasz az utcán. Ott adva van a lehetőség, hogy válaszolnak a megkeresésedre. 😂
14/22 anonim válasza:
Mert túl sok levelet kapunk. Én csak annak írok, aki nagyon szimpi. De ha épp ismerkedek már valakivel, akkor nem írok vissza senkinek.
15/22 anonim válasza:
És mikor jössz rá, hogy a nők nem párt keresnek ezeken az oldalakon, hanem leginkább profile boostot?
16/22 anonim válasza:
Hány éves korosztályban keresgélsz? Én mondjuk egy szia/ szia miújság kérdésekre nem válaszolok, kicsit kellemetlen nekem. Egyébként kb hány nőre írtál rá, hogy így kiégtél?
17/22 anonim válasza:
A semmit mondó üzenetekre, vagy csak egy "szia mizu"-ra én se válaszolok. Néhány soros bemutatkozó levél nagyon előnyös. Cserébe én is hosszabban be szoktam mutatkozni, leírom mit szeretnék, kb mik az elképzelések.
18/22 A kérdező kommentje:
Mindig illedelmesen kezdek, de lehet túl sablonos ez a szöveg. Ezt szoktam írni: “Szia! Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, de a képeid alapján nagyon szimpatikus vagy számomra és szívesen megismernélek.” Erre nem nagyon szoktak válaszolni. Ezen kívül szoktam még sztorikra is reagálni és azokból általában ki szokott alakulni beszélgetés, ami talán spontánabb, de miután kibeszéljük az adott témát általában az is véget ér. Körülbelül 15-20 nőnél próbálkoztam az elmúlt pár hónap során és egyikből sem lett randi. Szerintem itt inkább az a baj, hogy nem vagyok top pasi… aki jól néz ki az mindegy mit ír.
nov. 12. 13:03
19/22 anonim válasza:
Szerintem itt van a baj. Egyébként halkan jegyzem meg hogy pár hónap alatt 15-20 nőre ráírni nem sok. Azt hittem már jóval több ez a szám, hogy ennyire elvagy keseredve. Üzenet meg én nem ezt írnám, egyrészt miért haragudna hisz ő is fent van egy társkereső oldalon, nekem ez kicsit gagyi szöveg hogy őszinte legyek. Leírás vagy képek alapján nem tudsz tőle valamit kérdezni vagy valami frappáns megjegyzés barmi hogy egy kicsit feloldódjon az első pár mondat kellemetlenség. Illetve szerintem ez amit te írsz már az öregebb korosztálynál talán nyerő, fiatalabbaknál nem nagyon. De ne vedd sértésnek.
20/22 anonim válasza:
Tényleg jobban teszed ha a való életben ismerkedsz. A társkeresők és olyan platformok mint az Insta az esetek többségében egófényezésre vannak teremtve lényegében. De az is igaz, hogy sok felhasználó problémás és úgyis rábasznál. Többet érsz azzal, hogy barátok által, hobbi mentén ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!