Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza senki?
Kérdező jó tanács: ne kövesd el azt a hibát, hogy nőket kérdezel arról, hogyan lehet nőket felszedni vagy hogy hogyan álljál hozzá az ismerkedéshez. Ahogy az első is írta felejtsd el a logikát. Egy nőnél sosem az a mérvadó mit mond, hanem hogy mit is tesz meg a valóságban.
Ebben csak egy korodbeli férfi tud segíteni, aki nagyon tapasztalt a randizásban és nem csak annyiból áll a siker nála, hogy jól néz ki vagy eleve jól szituált. Máskülönben magadra vagy utalva.
Miert mem kerdezel korbe baratoktol,h nincs-e ismijuk,akit ajanlanak neked?
Tinderen allits be masik varost. Budapesten teljesen mas a mentalitas mint videki varosokban.
Az Instagram csak a követésekről szól.
Tinder nem tudom... Ott is sajnos sok ilyen van. Nagy százalékban amikor én is párba állok egy férfival, akkor nem írnak. Én sem értem, hogy miért nem, ha már párba álltunk. Aztán van olyan aki köszön, visszaköszönök és akkor ennyi. :D Ritka az, akivel normálisan lehet beszélgetni. És akkor még utána sem biztos egyáltalán, hogy abból bármi is lenne...
Szerintem a 90% csak pörgeti ész nélkül. Jobbra húz mindenkit, unatkozik, nézelődik.
a nők tinderen úgy viselkednek, mint egy félőrült hajléktalan, aki rögeszmésen gyűjti a kacatokat. gondolod miután kiguberált szerencsétlen a konténerből egy donáldkacsás pez adagolót, majd még nézegetni is fogja, és beszél hozzá?
instagramról meg annyit, hogy ott aztán meg végképp nem a nőnek írsz, hanem a facebook data centernek.
Talán próbálj jobb fotókat feltölteni.
Nézd meg a haveroknál, hogy milyen képek és szöveg van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!