Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez a szint, lányok?
Elég sok matchem van társkereső appokon (tinder, badoo, bumble) De egyre inkább azt veszem észre, hogy minek. A legtöbb lány komolyan képtelen beszélgetni?
Csak tőmondatokban írnak, alig kérdezgetnek vissza, stb.. Ha arról kérdezem őket mit csinálnak a szabadidejükben, megkapom a világ legunalmasabb válaszát, hogy "hát szeretek pihenni, sorizni, meg ilyenek" Komolyan ez a szint? Ilyen kommunikációs képességgel és izgalmas élettel mit várnak?
Máshol add ki a frusztráltságodat légyszi. Ki mondta hogy minden másodikat jobbra húzom? Csak úgy lehet valaki sikeres randi appokon férfiként, ha mindenkit jobbra húz? Látszik hogy ez neked a mentalitásod, és ezt vetíted ki rám.
Te nem tudtad egyik párodról sem hogy mit csinál szabadidejében, mi a szenvedélye? Vagy akkor, ha már oltogatsz, akkor légyszi hozzál már temákat amiket szerinted megkéne kérdezni tőlük...
Egyébként ha már dögunalom, a legtöbb lánynál én kezdeményezek, de ha mégsem, és ők írnak először, akkor általában a "szia"-ig jutnak el. Szerinted ez izgalmas?
Ha annyira unalmas, akkor egyébként ők miért lusták érdeklődni, kérdezni, témát felvetni? Az is elég unalmas ha csak válaszolgat a másik
És akkor hogy szeretnéd hogy ne vadidegen legyen, ha semerre nem haladtok az ismerkedésben?
"Vadidegennel én se beszélgetek sokat, nem adom ki magam, mert nem tudom az van-e a vonal túlsó oldalán, aki a fotón van és annak mondja magát. "
És ez szerinted ennél a kérdésnél releváns?
Ha valaki így vélekedik, mégis mi a lónak a fszát keresne egy internetes társkeresőn? És benned hogyan bízzon meg a másik fél annyira, hogy kiadja olyan szinten magát, hogy te biztos legyél abban, hogy te is az vagy, akinek mondod magad?
Hát látod hogy így vélekedik aztán mégis fenn volt társkeresőn 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!