Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 év feletti nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 év feletti nők miért néznek ki olyan borzalmasan?

Figyelt kérdés

Felmentem kíváncsiságból egy társkeresőre, és már kép alapján se tetszik egyik se, lelakottak, elhervadtak, és akkor még a rossz belsőről nem is tudok, írni sincs kedvem egyiknek se.

Sajnos nem tudom megerőszakolni az érzéseim, egyszerűen nem tetszenek a korombeliek.

Nyilván a fiataloknál már nincs esélyem, így egyedül kell maradjak?

43/F

okt. 1. 16:52
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
40. Kérdés kifejtős része, utolsó előtti sor! Nem tudsz olvasni, vagy odáig el sem jutottál?
okt. 2. 09:20
 42/52 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom mert ronda. Nem kell a fiataloknak…

Meg egy fiatalnak nem fog tetszeni hogy sz@ r az ágyban. Még el is meséli mindenkinek.

okt. 2. 09:20
 43/52 A kérdező kommentje:
Ha annyira ronda lennék, akkor összejönnék bármelyik ronda nővel a társkeresőről, nem?
okt. 2. 09:23
 44/52 anonim ***** válasza:
64%
Akkor így jártál.
okt. 2. 09:24
 45/52 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy jönnél össze, ne viccelj!!!!!

Intsamodellt akar az összes ronda pali , és be is próbálkoznak, mindenféle szégyenérzet nélkül…

Nálam is próbálkozik minden dagadt, roma, alacsony, rohadó fogú, büdös pali.

Egyet irigylek a paliktól: ezt az indokolatlan hatalmas önbizalmat!

okt. 2. 17:11
 46/52 anonim ***** válasza:
88%
A 40 feletti pasik sem néznek ki jobban. SŐt! A nők legalább nem kopaszodnak.
okt. 2. 19:23
 47/52 anonim ***** válasza:

Tiszta ovi! A nők vérig vannak sértve ha egy férfi azt meri mondani hogy a 40 feletti nők már nem annyira vonzók. Első reakció: nyomkodni a lepontozást, második sértegetni, harmadik meg azzal jönni hogy a 40 feletti férfiak kövérek, bunkók, impotensek. Ez ám az intelligens fórum!

Jól mondom én mindig is, egy anonim fórum arról szól, hogy az egó tomboljon, hogy a való életben a ki nem mondot szavak, érzelmek elő jöjjenek, az elnyomott szerepből legalább itt elismertség érzése legyen. Női összezárás.

A témához meg annyit, hogy az adott szinteken pontosan annyi a jó nő, mint a férfi! Kedves hölgyek! Nem a budai negyed díváit kell összehasonlítani a kőbányai sleppel, meg a borsodnádasdi parasztokkal. Azonos szinteket kell megfigyelni. A koromnál fiatalabbnak nézek ki is egy hulyeség! Ez nagyjából a fél ország elmondhatja. Itt sem a lepukkantakhoz kell hasonlítani önmagunkat. Én 50 vagyok. Attól hogy kockás a hasam, baromi jó a kondim, fitt vagyok, jól öltözködöm, kerek az életem, attól még 50 vagyok. A boldog élet egyik kulcsa, hogy objektívan kell nézni a világra. Ha fel vagy le pintozol, jusson eszedbe, hogy máris szubjektív vagy, az érzelmeid irányítanak, konkrétan az egód. Kell az egó, kell az érzelem, annak is meg van a helye. Az viszont hogy mindenhol, mindenben, a legutolsó fórumon is az egód ül rajtad, na az borzalmas. A legjobb az, amikor valaki egóból meg akarja magyarázni az életem során tapasztaltakat! Ez mindent visz! Pedig a gyk gyakorlatilag és kizárólag arról szól, hogy "A" személy tapasztalt valamit, neki olyan az élete, majd jön "B", lehúzza, lepontozza, és bizonygatja neki hogy baromságokat beszél. Ez a társadalom, a politika, az online, a való élet.

okt. 3. 15:35
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ekézni a kérdezőt, én pont ugyanezért nem tudok vonzódni 35-40 feletti férfiakhoz, mert ronda a fejük.

Mondom ezt 40 feletti nőként.

okt. 4. 18:30
 49/52 anonim ***** válasza:
#48 Ha annyi lenne csak velük a gond, hogy ronda a fejük, azon még túl tenné magát valahogy az ember...Sajnos nem csak ennyi velük a probléma.
okt. 4. 18:39
 50/52 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ez a legnagyobb probléma velük.

Na meg hogy kölykeik is vannak :/

okt. 4. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!