Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 év feletti nők miért néznek ki olyan borzalmasan?
Figyelt kérdés
Felmentem kíváncsiságból egy társkeresőre, és már kép alapján se tetszik egyik se, lelakottak, elhervadtak, és akkor még a rossz belsőről nem is tudok, írni sincs kedvem egyiknek se.
Sajnos nem tudom megerőszakolni az érzéseim, egyszerűen nem tetszenek a korombeliek.
Nyilván a fiataloknál már nincs esélyem, így egyedül kell maradjak?
Onlyfans tele van velük. Annyira csak nem borzalmasak🤣
okt. 1. 17:53
13/52 anonim válasza:
Ha neked nem jut nő, te sem vagy jópasi.
Nézz a tükörbe , biztosan van mit rendbehozni nálad.
Utánam mindenhol megfordulnak, pedig nem vagyok 20 éves.
Nem mindenki lesz lelakott, meg rothadó nikotinos fogú, plöttyedt bőrű 40 felett, hidd el.
A társkeresőn tipikusan azok az emberek vannak, akik nem találnak az életben (lehet hogy olyan rondák).
okt. 1. 18:06
14/52 anonim válasza:
Szóval ne a társkereső oldalakból ítéld meg a nőket.
okt. 1. 18:07
15/52 anonim válasza:
Azért ne túlozzunk már azzal a RENGETEG jó 40-es rohangál az úton. A jó az Sabrinánál kezdődik. Pedig ő már nem is 40-es.
okt. 1. 18:08
16/52 anonim válasza:
40 évesen már rendesen kiül az ember arcára az életvitele alkohol, dohányzás.
De már 30 éves pasikon is meglátszik.
okt. 1. 18:10
17/52 anonim válasza:
Kérdező!
Nem lehet hogy neked nem is a nők tetszenek, hanem a pasik?
Sokan így jöttek rá, hogy először csak simán nem tetszettek nekik a nők, később ráébredtek hogy a férfiak viszont igen.
okt. 1. 18:32
18/52 A kérdező kommentje:
17. Nem, az öregedő, lelakott, kiélt nők nem tetszenek csak.
Most már megértem DiCapriot, hogy csak 25 év alatti nőkkel hajlandó kapcsolatra...
okt. 1. 18:36
19/52 anonim válasza:
Oké, értem ez egy feminista oldal, itt a nők vérig sértődnek amikor őket kritika éri. Ellenben pontosan annyi dögös 40-es nő van, mint sármos, jóképű ugyan csak 40-es férfi. Ja, hogy férfiből nincs annyi? Az a helyzet hogy nőből sem. A másik sarkalatos kérdés hogy milyen nőt nevezünk dögösnek. Az én világomban a legtöbb dögösnek cimkézett nő átlagos. Nem rossz érzelemben, csak egyszerűen nem elég vonzók. Én 50 vagyok, kockás hassal, 35 év aktív sport múlttal. Az öltözködésbe, elért eredményekbe, egzisztenciába most bele sem megyek. Aztán ott van az is, hogy a dögös nők 99%-a nincs egyedül, de legalább is nincs ráutalva netes társkeresésre. Én sem vagyok egyedülálló, haladunk a 3. évtized felé mint kapcsolat, annak 2/3 része házasság. Értem én hogy fikázzák a pasikat, ennek ma már erősen alapja is van, de az érem másik oldalát is észre kell venni, hogy a nők se lettek jobbak. Ez is tény. Szóval az állás döntetlen.
okt. 1. 18:59
20/52 anonim válasza:
Vannak jó formában negyvenes nők is. Viszont ok, a többség már nem vonzó. És akkor mi van? Sajnáljanak meg téged a 20 éves insta macák? Öreg vagy te is. Nem te tehetsz mást mint elfogadni a saját korosztályod nőit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!