Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 év feletti nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 év feletti nők miért néznek ki olyan borzalmasan?

Figyelt kérdés

Felmentem kíváncsiságból egy társkeresőre, és már kép alapján se tetszik egyik se, lelakottak, elhervadtak, és akkor még a rossz belsőről nem is tudok, írni sincs kedvem egyiknek se.

Sajnos nem tudom megerőszakolni az érzéseim, egyszerűen nem tetszenek a korombeliek.

Nyilván a fiataloknál már nincs esélyem, így egyedül kell maradjak?

43/F

okt. 1. 16:52
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
64%
Te hogy nézel ki?
okt. 1. 16:54
 2/52 anonim ***** válasza:
87%

Kik a fiatalok?Hozzád egy 30-35 éves nő is fiatal.

Ha annyira jó pasi vagy, csak találsz.

okt. 1. 17:06
 3/52 anonim ***** válasza:
95%
De gondolom, te 20nak nézel ki, tele vahy élettel, sportos vsgy, megvan minden hajszalad, no sörhas. Ugye?
okt. 1. 17:06
 4/52 anonim ***** válasza:
39%

Nekem minden hajszálam megvan

Nem őszülök

Sportoló vagyok

42

okt. 1. 17:10
 5/52 anonim ***** válasza:
51%

4

Gratula. Lesz csinos, vékony 20 eves csajod :)

okt. 1. 17:13
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha te tényleg jól nézel ki, akkor találni fogsz nőt. Én pl. elég sok szép 40+-os nőt ismerek, na, persze ehhez olyan körökben is kell mozogni. Nekem pl. munkatársaim szépek, jól öltözködnek, edzenek, edzésen is látom ezeket a nőket, szalonokban, színházban. Ha te tróger vagy, és olyan helyekre jársz, akkor ne csodálkozz. Valószínűleg te sem vagy sokkal különb.
okt. 1. 17:13
 7/52 anonim ***** válasza:
85%
Lehet én máshogy vagyok bekötve, de én rengeteg nagyon szép negyvenes nőt láttam társkeresőkön. Az már más kérdés, hogy komolytalanok és igazából nem is vágynak társra szerintem. 40/f
okt. 1. 17:16
 8/52 anonim ***** válasza:
68%

Én már közelebb vagyok a 40-hez (37 éves nő vagyok), mégis szinte mindenki kb. 25-nek tippel.

27 évesen kizavartak a dohányboltból (nem voltak nálam az irataim).

Oké, nyertem a genetikai lottón, ez tény.

okt. 1. 17:19
 9/52 anonim ***** válasza:
83%
Ne aggódj, nekünk sem tetszenek a velünk egykorú férfiak.
okt. 1. 17:23
 10/52 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanazért, mint a negyvenes férfiak!
okt. 1. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!