Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ilyen borzalmasan nehéz még egy kávés randit is összehoznia egy átlagos külsejű 20-as, 30-as férfinak, korukbeli nőkkel?
Most ne rólam beszéljünk, vegyünk is rögtök 2 haveromat. Az egyik Németországba költözött 2 éve Berlinbe, ott jól keres de atom ronda, alacsony pasi. Mégis 3 hetente összejön neki egy randi valami szintén bevándorló nővel, még neki is. Mindezt ingyenes társkeresőn is, ahova a csórók regisztrálnak, elvből nem fizet pénzt a társkeresésért.
Egy másik haverom meg örökölt lakást Pesten, mégis életében nem sikerült még összehozni semmilyen randit még fizetős magyar társkeresőkről sem. Egyszerűen elmondása alapján a csajok még vissza sem írnak, mindnek ott a 10 ezer+ olvasatlan üzenete. Pedig külsőre és magasságra határozottan jobb mint az előző delikvens, mégsem party képes a magyar társkeresési piacon ahol sokkal több és keményebb a férfi konkurencia és felhozatal.
Tudunk esetleg valami racionális, valódi magyarázatot találni ennek a jelenségnek az okára? Hogy Mo.-n miért egy horror a társkeresés, miért ilyen sok a férfi miért ilyen kevés a nő? Jöhetnek ideokádott válaszok is, de jobban örülnék valami eszes, racionális válasznak.
Nem tudom miről beszélsz.En egy tök átlagos csóró 32 éves melós vagyok.
Fenn vagyok Tinder Badoo,jaumo, elég gyakran összejön a randi különös megerőltetes nélkül.
Pedig átlagosan nézek ki sőt mostanában növekedett egy kis zsírpárna a pocakomra.
Ma reggel is badoon rám irt egy csaj pár mondat után most már viberen folytatjuk a beszélgetést.
2# válaszoló vagyok
Meggyőződésem,hogy soha nem volt olyan könnyű az ismerkedés párkeresés,mint napjainkban.
Rengeteg társkereső van az interneten,vagy ha csak szexet keresel vannak szexpartner keresők is.
Lényegében ki se kell mozdulnod a lakásból.
Szedd össze magadat
Átlagos külsejű ?
180/68 kg ?
Vagy várjunk te egy kövér 120 kg-os férfire érted az átlagot? Mert azoknak persze hogy nehéz mert disznók és nem átlagok.
Még olyan baromságot, mint az 5ös válasz...
Soha nem volt olyan nehéz a pár vagy szexkeresés, mint manapság, főleg ha az adott férfi nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, akkor le is mondhat az egészről.
5. Ez jó nagy hülyeség. Maximum a nőknek és a férfiak legfelső 10-20%-ának lett könnyebb az ismerkedés. A többi férfinak pedig nehezebb. És ezt jóképűként mondom, aki sikeres, de azért lásd már hogy mi megy a világban és ne csak a saját tapasztalatod alapján. Gondolom te is jóképűbb vagy.
6. Troll válasz. De igen, ha tetszik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!