Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért ilyen borzalmasan nehéz még egy kávés randit is összehoznia egy átlagos külsejű 20-as, 30-as férfinak, korukbeli nőkkel?

Figyelt kérdés

Most ne rólam beszéljünk, vegyünk is rögtök 2 haveromat. Az egyik Németországba költözött 2 éve Berlinbe, ott jól keres de atom ronda, alacsony pasi. Mégis 3 hetente összejön neki egy randi valami szintén bevándorló nővel, még neki is. Mindezt ingyenes társkeresőn is, ahova a csórók regisztrálnak, elvből nem fizet pénzt a társkeresésért.

Egy másik haverom meg örökölt lakást Pesten, mégis életében nem sikerült még összehozni semmilyen randit még fizetős magyar társkeresőkről sem. Egyszerűen elmondása alapján a csajok még vissza sem írnak, mindnek ott a 10 ezer+ olvasatlan üzenete. Pedig külsőre és magasságra határozottan jobb mint az előző delikvens, mégsem party képes a magyar társkeresési piacon ahol sokkal több és keményebb a férfi konkurencia és felhozatal.

Tudunk esetleg valami racionális, valódi magyarázatot találni ennek a jelenségnek az okára? Hogy Mo.-n miért egy horror a társkeresés, miért ilyen sok a férfi miért ilyen kevés a nő? Jöhetnek ideokádott válaszok is, de jobban örülnék valami eszes, racionális válasznak.

2023. aug. 18. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

5#

Válaszoló vagyok

Én csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni, nekem félre ne értsétek de sose esett nehezemre nőkkel beszélgetni, ismerkedni, legyen az a való élet vagy társkereső oldalak.

Pedig egy teljesen átlagos pasinak gondolom magamat,nem tartom magamat különösen jóképűnek se, pláne nem tartozok a legfelső 10-20%-ba.

Szerintem a legnagyobb probléma az hogy a pasik,férfiak egy része

( haverjaim között is ezt többször észrevettem)

nem tudnak a nőkkel beszélgetni, beszélgetést kezdeményezni.

2023. aug. 18. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
11. A legfelső 20% az csak annyi, hogy 5-ből 1. Arcra és/vagy magasságra. Abba azért beletartozhatsz elég nagy eséllyel.
2023. aug. 18. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Azert mert tarskeresokon probalkoztok ahelyett hogy a szemelyes kapcsolataitokat bovitenetek.

Napi tobb 10 levelet kapnak a nok ferfiaktol, persze hogy nem fogjak mind elolvasni ertheto. Minek alsz be a sorba? Ha ugyan az a no esetleg elmegy egy buliba szorakozni es te leszolitod, az eselyeid 100 szorosara nonek azzal szemben akik potyognek. Felejtsetek mar el a tarskereso appokat. Hulladek mind

2023. aug. 19. 01:14
 14/14 anonim ***** válasza:

"Egy másik haverom meg örökölt lakást Pesten, mégis életében nem sikerült még összehozni semmilyen randit még fizetős magyar társkeresőkről sem."

Tán ezzel indít a társkeresőn? Vagy hogy jön ide, hogy mit örökölt?

2023. aug. 19. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!