Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan a világ kb. 200...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan a világ kb. 200 országa közül ahol még Magyarországnál is nehezebb barátnőt találnia egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Nyilván itthon kb. mission impossible ha nem vagy gazdag, jóképű és a társaság közepe, de vajon van olyan nemzet ahol még a mienknél is nehezebb párt találni egy átlag huszonéves férfinak?

Nekem hirtelen ilyen Szaúd-Arábia meg hasonlók ugrottak be de aztán rájöttem hogy ott kb. minden férfinak van felesége, szóval a látszat csal. Esetleg Izrael még ami eszembe jut, de az sem biztos.

2022. júl. 18. 17:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Nézőpont kérdése. Ha épp a tiédről van szó, nos az szívás.
2022. júl. 18. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

Számos átlagos férfinak van barátnője/ felesége a környezetemben, sőt az én férjem sem egy Don Juan (számomra persze az) és még gazdag sem volt mikor osszejottunk.

Unalmas ez a sztereotípia, hogy minden nőnek gazdag, nagyszájú jópasi kell, szegény átlagos fiucskak meg itt keseregnek, nemhogy a hozzáállásukon változtatnának.

2022. júl. 18. 17:28
 3/15 acelsziv ***** válasza:
100%
Be keverd az átlagot a nyomival.
2022. júl. 18. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Japánban még gázabb a helyzet. A japóknak még a farkuk is kis szar, a nőknek kedvük sincs pasizni mert minek. Rengetegen élnek apró garzonlakásokban, oda nem lehet családot tervezni, az élherltő méretű kéglik meg megfizethetetlenek.
2022. júl. 18. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kína. Ott hatalmas a nohiany, az a keves ami van, akkor all veled szoba ha van kocsid, lakasod.es a kedves szuloknek is meg kell felelni. Randizni csak azzal akit felesegul is veszel, tehat meg baratsag extrakkal sincs.
2022. júl. 18. 17:44
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Tele van a város párokkal. Miről beszélsz?
2022. júl. 18. 17:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ukrajna. Több millió nő elhúzott az országból mint a vadliba, a férfiakat meg nem engedik el.
2022. júl. 18. 17:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kínában és Indiában valóban van "nőhiány", de itthon nincs.

AZ USA-ban, Japánban, viszont több a nő. Bár kétlem, hogy kellenél nekik.

2022. júl. 18. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
Sehol az világon nem jut neked nő. Ne gondolkozz a repjegy vásárlásán.
2022. júl. 18. 18:36
 10/15 A kérdező kommentje:

Japánon meglepődnék ha tényleg rosszabb lenne a helyzet, de még akár lehet is, Kínát mondjuk annyira nem ismerem, Ukrajna helyzete meg speciális most, azt nem írtam valóban de én most békeidőre gondoltam nem háborúra. Mindenesetre köszi aki normális válaszokat írt és nem beszólogatni jött ide.

Ami eszembe jutott még az a Vatikán, lehet az verné kis hazánkat is, tekintve hogy tudtommal ott nincsenek is nők. 😅 (Bár ha a turistákat is beleszámoljuk akkor viszont kiesik.)

2022. júl. 18. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!