Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek ha első randin együtt akar aludni a férfi?
Figyelt kérdés
Én 100 km-re ha elmegyek, nem akarok úgy randizni, hogy sétálok és kávézok.szept. 30. 11:08
52/58 anonim válasza:
Nem értem. Azt mondod minddel megbeszélted hogy velük alszol és beleegyeztek. Akkor mi a kérdés tárgya? Szexelj azokkal, akik akarják, és kész.
53/58 anonim válasza:
Hát, ha ilyen randim lenne akkor emberi időben bonyolítanám le, azaz hogy úgy kezdődjön és legyen vége hogy kora este hazamehessen az illető oda ahonnan jött. Teljesen kizárt hogy szexet ígérjek egy idegennek, de még az is kizárt hogy szexmentes alvást a vendégszobában vagy a nappalim kanapéján.
55/58 Senior Séf válasza:
Annyi nő van, mint égen a csillag. Mi a ménkűnek kell 100km-re keresgélni?
57/58 anonim válasza:
Szanalmas gondolkozasod van. Ne utazz, maradj helyben. Vagy olyat, keress aki engedi h ott aludj.
58/58 A kérdező kommentje:
#55 "Mi a ménkűnek kell 100km-re keresgélni"
Mert annál közelebb nincs Matchem, nem válaszolnak. Akikkel lehetett közelivel azokkal találkoztam. Akik visszaírnak azok 100 km-re laknak. Lehet csak unatkoznak és nem gondolják komolyan.
okt. 3. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!