Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek ha első randin együtt akar aludni a férfi?
Figyelt kérdés
Én 100 km-re ha elmegyek, nem akarok úgy randizni, hogy sétálok és kávézok.szept. 30. 11:08
12/58 anonim válasza:
10
Nem, egyáltalán nem ugyanaz. De mindegy is, mert garantáltan nem megyek el olyan első randira, ahova a másik úgy érkezik, hogy elvárja a dugást. Vicc. Keress egy prostit.
13/58 anonim válasza:
Videóhívásban pl nem érzed az illatát.
14/58 anonim válasza:
Én akkor hagynám ezt a "kapcsolatot" a fenébe. Én nem vagyok első randin dugó, egyéjszakás nő, és sértő is, ha vki rólam ezt feltételezi. Mondjuk nem is utaztatnék senkit egy randiért 100 km-t, de gondolom, vidéken azért neccesebb, mert én Bp-n lakom, és itt azért van választék társkeresőn is, offline is.
15/58 anonim válasza:
Pofám elszakad... keress egy prostit, az való neked, nem elso randi.
16/58 anonim válasza:
A kérdező okosabb, mint az őt válaszra méltatók.
17/58 anonim válasza:
16. Miért is okosabb? Vagy te neked q másik profilod? 😇
19/58 anonim válasza:
Ez még mindig nem magyarázat. Vagy te sem tudod, miért okos? Úgysem fog dugni.
20/58 anonim válasza:
18. Ez bizonyítja hogy buta és csak dugni akar, de nem fog. Ma sem, sem holnap. 😇😇😇🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!