Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek ha első randin együtt akar aludni a férfi?
Figyelt kérdés
Én 100 km-re ha elmegyek, nem akarok úgy randizni, hogy sétálok és kávézok.szept. 30. 11:08
21/58 anonim válasza:
azért videón beszélgetni egy kicsit steril körülmények között teljesen más, mint egy való életben történő randi... és nemcsak amiatt lehet sikertelen egy randi, hogy jaj, nem tetszik a pofája.
22/58 anonim válasza:
De ezt a gyakorlatban hogy képzeled el? Mert erről nyilván előre kell szólni, de ha előre mondod, hogy baszni akarsz, nem lesz randi. Ha meg nem mondod, kevés az esély, hogy felhív magához dugni első randi után.
Ennyire spúr és/vagy lusta ne legyél már.
23/58 anonim válasza:
22. És buta is.. semmibe veszi a nőt, hülyének nézi.
24/58 A kérdező kommentje:
Nők! Akkor mi lenne az ideális számotokra? Ha második randin szexeltek?
szept. 30. 19:39
25/58 anonim válasza:
24: nekem 2-3. randi, függően attól, hogy az első mégis milyen randi volt (ha ilyen félórákra összefutunk meg beszélgetés is alig van, akkor még később). De nem vagyunk egyformák... van, akinek szüksége több hónapra, hogy olyan téren meg tudjon nyílni.
26/58 A kérdező kommentje:
Én már több nővel első randin lefeküdtem. És 100 km-re is lehet randizni, csak nem olyan gyakran mintha egy városban laknánk. Én hajlandó vagyok 100 km-re is utazni, mert annál közelebb senki nincs.
szept. 30. 19:42
27/58 anonim válasza:
Több nővel első randin lefeküdtél, és ebből hány lett komoly?
Én már elkezdtem az első hónapban nincs szex dolgot implementálni, mert teljesen feleslegesen ment fel a body countom az ilyen randik miatt, és még jó se volt. Ismerjük meg egymást, tudjuk meg tényleg érdeklődünk-e, és akkor.
28/58 anonim válasza:
Második randin sem szexelek. Te mégis mit gondolsz? Alig tudunk egymásról valamit, de dugni akarsz?
30/58 anonim válasza:
Lol, nem, másodikon sem szexelek. Előbb megismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!