Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha online társkeresés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha online társkeresés során még a leggázabb nőknél is kuncsorogni kell egy randiért akkor jobb ha nem erőltetem, hogy legyen párom?

Figyelt kérdés

Szinte csak füstös ci****okkal, sokgyerekes elvált, lestrapált anyukákkal vagy igénytelen tetovált kövér, debella nőkkel jön össze match és legtöbbször náluk is óriási köveket kell megmozgatnom, hogy összejöjjön egy szerencsétlen randi. Pedig a kommunikációra sem lehet panasz, mert többen megdícsértek már milyen szépen fogalmazok.

Elhiszem, hogy 172 cm az nagy hátrány, de azért a fotóimon szerintem igényes vagyok, a pszichológus szerint is helyes arcú és diplomás is vagyok.

Ha ennyire nem megy a legalja nőknél sem, akkor szerintetek jobb ha hagyom a francba végleg a társkeresést?

Azonban a társadalmi nyomás (munkahely) mégis mindennap fojtja a lelkem, hogy mikor lesz már párom/gyerekem stb.

szept. 29. 00:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézel ki rosszul kérdező, ha megtanulsz magadról előnyös képet csinálni akkor meg szerintem kifejezetten jól is nézel ki.

Ez alatt gondolok arra hogy inkább felülről fényképezz mint alulról, már az rengeteget segítene. Emellett meg tinderre mehetnek az egész alakos képek is, hobbikról, helyekről ahol jársz, stb. Mindenki szereti ha a másiknak van élete.

szept. 29. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem fog rajta segíteni.

Hacsak nem veszi kezelésbe egy profi stylist és nem ad ki 300.000 forintot egy profi egész napos, több helyszínes fotózásra, ebből nem lesz semmi!

És még akkor is csak pár matche lesz full átlag nőkkel.

szept. 29. 12:47
 13/22 A kérdező kommentje:
Amúgy minek cukormázas profilt kreálni a Tinderen ha élőben úgyis találkozok majd a csajjal?
szept. 29. 13:27
 14/22 anonim ***** válasza:

#12 ennyire megkeseredett ne legyél már.

#13 azért hogy eljuss a találkozóig. Ismerkedésnél a ember mindig próbálja a legjobb oldalát mutatni, azzal fogja meg a másikat. Aztán később jönnek ki a hibák is, de akkor már megvan a kötelék szóval annyira nem számítanak.

Ez olyan mintha meztelenül mennél a találkára, merthát egyszer majd úgyis lekerülnek azok a ruhák...

szept. 29. 13:46
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem élőben nem nézhetsz ki rosszul. De ha csak leharcolt családanyák meg tetovált tramplik akadnak a horogra, őket inkább dobd vissza. Most őszintén, mit érsz egy olyan csajjal, aki nem tetszik? Csak azt tudom mondani, hogy élőben kell ismerkedni.

N

szept. 29. 14:22
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

Lehet lepontozni. Ez nem megkeseredettség, ezek a tények.

Sok éves tapasztalat.

A kérdező is ebben van benne, őtudja, hogy mi a helyzet.

szept. 29. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Már le is szedted? Engem azért érdekelt volna. Szerintem, ami benned taszító lehet, az a hozzáállásod, hogy picit sem tiszteled azokat akiktől randit akarsz kérni.
szept. 30. 14:13
 18/22 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy aki nem extrán jóképű, az nagy ívben felejtse el a tindert. A valóságban sem jobb a helyzet.

Én is sokáig azt hittem jól nézek ki, aztán amikor felregeltem tinderre, jött a legsújtó valóság.

okt. 1. 15:18
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Ez azért van, mert már a profilodon is látszik, hogy mekkora egy kretén vagy! Ne csodálkozz, hogy senkinek sem kellesz!

okt. 2. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a profilomon az látszik, hogy nem nézek ki jól.
okt. 2. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!