Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha online társkeresés során még a leggázabb nőknél is kuncsorogni kell egy randiért akkor jobb ha nem erőltetem, hogy legyen párom?
Szinte csak füstös ci****okkal, sokgyerekes elvált, lestrapált anyukákkal vagy igénytelen tetovált kövér, debella nőkkel jön össze match és legtöbbször náluk is óriási köveket kell megmozgatnom, hogy összejöjjön egy szerencsétlen randi. Pedig a kommunikációra sem lehet panasz, mert többen megdícsértek már milyen szépen fogalmazok.
Elhiszem, hogy 172 cm az nagy hátrány, de azért a fotóimon szerintem igényes vagyok, a pszichológus szerint is helyes arcú és diplomás is vagyok.
Ha ennyire nem megy a legalja nőknél sem, akkor szerintetek jobb ha hagyom a francba végleg a társkeresést?
Azonban a társadalmi nyomás (munkahely) mégis mindennap fojtja a lelkem, hogy mikor lesz már párom/gyerekem stb.
Hát figyelj, én is 172 vagyok, a fotóim azok mindenhonnan összekukázott lesifotók, az arcom nem helyes hanem inkább karakteres és az alatt a kb 3 hét alatt amég használtam a tindert összeszedtem kb 50 likeot, amiből 30 match lett.
Nem sok, de én pl megválogattam kit húzok jobbra, nem vagyok sem kétségbeesett sem igénytelen. Ebből a 30ból kb 10 válaszolt, 5tel lehetett értelmesen beszélni, és 1 randira mentem el azzal a lánnyal akivel azóta is együtt vagyunk.
Talán nem ártana önkritikát gyakorolnod. Valószínű gázabb vagy mint ez a leggázabb nő típus amit leírtál.
Ha kuncsorognod kell ezeknél is, az azt jelenti tőled jóval szebb, vonzóbb pasikkal is beszélgetnek, vannak lehetőségeik. Te kb a legutolsó gondolatuk lennél.
Ezen merengjél egy kicsit. A leggázabb nőnek se kellesz.
Miért? Mert te még gázabb vagy.
"a pszichológus szerint is helyes arcú " jó hogy nem már anyukád, vagy nagymamád szerint...😂😂
Tegyél ki egy képet ide. Tuti megmondják őszintén, milyen csúnya vagy.
Le merem fogadni hogy valami 1 centis hajú, kiélt gwm fejű szürke egér vagy. Rád néznek, és 2 másodperc múlva már nem is emlékeznek hogy nézel ki, annyira felejthető vagy. Vaaagy, a másik típus; ponty fejű/hurka szájú/csöcsös mamut.
#2,3,7 nagy szakértők vagytok! Gratulálok! Ülj le egyes.
Okosabbnak tűntél volna, ha hallgattál volna.
Úgy látom, hogy csak ismeretlenektől kapott spekulációval nem leszek okosabb szóval megosztom a fotómat, ami profilképként szerepel Tinderen:
Kezdem azt hinni, hogy 10 millió Chris Hemsworth országa vagyunk és tényleg ronda vagyok ebben az országban.
Nincs veled az ég világon semmi gond, tesó. Nem vagy jóképű, bár vannak benned olyan vonások, amik szerintem simán tetszenének nagyon sok nőnek, ha élőben ismer meg.
Amúgy az összes gépészkaros éffolyamtársam kb. így nézett ki. Ez ilyen sablon fej, szóval tök átlag.
A tinderen az átlag pedig azt jelenti, hogy 0 lájk, 0 match. Ez a baj.
Szóval menj emberek közé, ott próbálkozz. Magamnak is ezt javaslom, csak hát nem jön össze a dolog. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!