Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan fontos elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan fontos elvárás az autó egy férfitől vagy a sikertelen férfiak túlozzák el a jelenséget?

Figyelt kérdés
Már 20 éve nem vagyok a társkeresési "piacon" így nem tudom megítélni a dolgot. Nekem anno (20-25 éve) a két komoly kapcsolatom kezdetén nem volt autóm és nem is volt ilyen elvárás.
szept. 26. 16:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%
Tudod, valamire rá kell fogni...
szept. 27. 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként halkan kérdem:

Az miért jó, ha valakinek van jogsija, de kocsija nincs? Az ilyen felállás nettó garancia arra, hogy életvesézlyes ahogy vezet, elvégre nagy eséllyel évek óta nem gyakorolt, nincs rutinja. Küld be az ilyet a belvárosba és azonnal összetöri a kocsit, de legalább egy sztrókot kihord lábon.

Szóval számomra fura ez a fajta elvárás. Ha már elvárás a jogsi, legyen elvárás az is, hogy aktívan vezessen, elvégre másképpen pont annyit ér mint az én francia nyelvvizsgám. 10 éve megcisnáltam, ma meg már egy ybüdös szót nem tudnék mondani franicául:D

De amúgy akinek elvárás az autó... annak az is elvárás, hogy hozzák-vigyék? Csak mert nekem hiába lenne autóm, nem hurcolnám ide-oda a nőmet, számomra alap, hogy a párom legyen annyira önálló, hogy meg tudja oldani a saját dolgait.

szept. 27. 10:50
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

22

1 kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány ismerősömnek nincs autója, de napi szinten vezeti a céges autót...

Az utolsó bekezdésedben pedig leírtad a lényeget... Szóval ha van egy nő akit elhív randira egy pasi, akkor menjen érte a csaj? A randi végén vigye haza? Nem lehet elmenni nagybevásárolni ha a nő beteg, mert a fiatalúr nem tud hazacipekedni 2 szatyornál többet a buszon?

De én egyébként megfogalmazom másképp, mert ez az autó téma amúgy is túlságosan kiragadott: férfiként azt vallom, hogy egy nő legyen azon a szinten ahol én. Nekem van autóm, elvárom hogy minimum jogosítványa legyen. Én keresek nettó 1 milliót, nem jönnék össze olyannal, aki 200 ezerért dolgozik egy trafikban. Biztos kedves, rendes, aranyos, de én nem gondolom hogy hosszútávon egészséges ekkora financiális szakadék.

19 éves korom óta egyedül élek (ergo nem szülőkkel), elvárom hogy a lány se lakjon otthon a mamával. Érted amit írok?

Szerintem ezzel az ég világon semmi probléma nincs, sem a nők sem a férfiak részéről.

Például én dohányzom, de teljesen rendben van egy ha egy nemdohányzó nő azt mondja, hogy esze ágába nem lenne összeállni velem, vagy bármely más dohányzóval. Neki ez elvárás, mert ő neki ez a normális. Eszem ágában nem lenne bizonygatni, hogy attól mert dohányzom még fasza gyerek vagyok. Neki ez elvárás, kész. Én nem látok ebben problémát.

szept. 27. 11:50
 24/27 anonim ***** válasza:
28%

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha feltesznek ebből a flamebait kamu kérdésből napi 2-3-t azt miért nem lehet törölni miután jelentve lett?

"Szóval ha van egy nő akit elhív randira egy pasi, akkor menjen érte a csaj? A randi végén vigye haza?"

"Az miért jó, ha valakinek van jogsija, de kocsija nincs? Az ilyen felállás nettó garancia arra, hogy életvesézlyes ahogy vezet, elvégre nagy eséllyel évek óta nem gyakorolt, nincs rutinja. Küld be az ilyet a belvárosba és azonnal összetöri a kocsit, de legalább egy sztrókot kihord lábon."

Ilyen marhaságokat hordanak itt össze 75-80%-os kicsit sem kamu profilokról, a kérdés maga is lerágott csont amúgy is. Ez a kérdés egy vicc tele világtalanokkal, akiknek fogalma sincsen a párkapcsolatokról, ha csak egy kis időt fektetsz az ismerkedésbe és még teljesen szűz is vagy még akkor is megtudod mondani, hogy böszme dolgokat hordanak ezek itt össze.

szept. 27. 12:02
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

24

Attól mert valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, még nem böszme senki. Nem miattad kel fel a nap és nem miatt forog a Föld. Úgyhogy semmi hülyeség nincs abban amit írtak az emberek.

szept. 27. 12:14
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

23, legit, céges kocsira nem gondoltam.

És egyben válasozlnék 24esre is, bár ő kamuprofilnak tart engem, pedig töb bmint egy évtizede használom ezt a profilt:D

Én meg egy kezemen nem tudom megsázmolni azon ismerőseimet, akiknek van jogsijuk, de mivel évek óta nem vezettek, így úgy döntöttek, hogy ha lehet, nem is fognak, mert rettegnek, ha beülnek a volán mögé.

"Szóval ha van egy nő akit elhív randira egy pasi, akkor menjen érte a csaj? A randi végén vigye haza?"

Mmmmiért kéne? Önállóan már senki nem tud közlekedni?

"? Nem lehet elmenni nagybevásárolni ha a nő beteg, mert a fiatalúr nem tud hazacipekedni 2 szatyornál többet a buszon?"

Pardon? Hátizsák nem létezik? Ebből a szempontból a férfi még leőnyben is van, elvégre nagyobb a teherbírása a nőnél. De azért nem akkora kunszt hazavinni 10-15 kg cuccot... Persze öregeknél és rokkantaknál tökre értem, hogy ez nem így megy.

Aztt tökre értem, hogy te hozol egy szntet és elvárod ugyanazt a másiktól is, ebből sosem szokott vita lenni itt az oldalon. Itt mindig abból van vita, hogy valaki elvár olyan dolgokat amiket ő maga nem hoz. AMi azt illeti, kb erre a kaptafára lehet rhúzni a kérdések többségét, kezdve az "én kövér 40es vagyok, 20 éves modell barátnőt akarok" kérdéstől pont az "én nem tudok és nem akarok vezetni, de autós párt akarok" kérdésig.

szept. 27. 12:17
 27/27 anonim ***** válasza:
55%

Én nőként az alábbiakat tudom mondani.

Vannak olyan területek Magyarországon, ahol nagyon nehezen vagy meg kocsi nélkül. Ott nem feltétlen az a lényeg, hogy menő, drága autó legyen, hanem hogy legyen autó, ami működik. Sok helyen napi 2x megy Volánbusz kb, vasútállomás sincs feltétlen, és nem feltétlen akkor járnak ezek a tömegközlekedési eszközök, amikor az illetőnek megfelelő eljárni munkába, vásárolni. Főleg kisebb falvakra jellemző. Ott azért tényleg az élethez fontos lassan, meg azért az sem mindegy, hogy a faluból, amiben az egyetlen szórakozási lehetőség a kocsma, ki tudnak-e szakadni néha.

Nagyobb városokban, főleg Budapesten nincs autóra szükség, max. akkor, ha annyifele kell vinni a gyerekeket, hogy máshogy neccesen lehet megoldani. Mondjuk utóbbi akkor játszik, ha az adott férfinek megfelel egy többgyerekes anya is.

Ettől függetlenül van, aki elvárja. Karakán üzletasszonyok, trendiző csini csajszik, aranyásók pl. De sokan nem. Nem egy olyan barátnőm van, és én is közéjük tartozom, aki volt már komoly kapcsolatban férfival, akinek nem volt autója. Sőt nekem mindkét eddigi párom olyan volt.

okt. 8. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!