Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő szájából "a készen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő szájából "a készen állsz egy új kapcsolatra" kérdés mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt, hogy "velem készen állsz-e"? Jól érzem, eddig csupa olyan nő kérdezte ezt meg tőlem, aki többet akart barátságnál.

szept. 24. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Attol fugg ki kerdezi. Mert pl a nyugger szomszednenitol ártatlan lenne sztem a kérdés
szept. 24. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezz vissza, életem.
szept. 24. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Hogy meglátta benned a leendő papucsot és ki akarná használni
szept. 24. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem biztos. Szövegkörnyezettől függ. Én ilyet sose kérdeznék attól, akitől többet szeretnék mint szex, mert általában azt szeretem ha a férfi kezdeményez. Barátot megkérdezném simán általánosságban.
szept. 24. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Annyit jelent: túl jutottál-e az exeken, traumákon és komoly kapcsolatot keresel-e. Általánosságban.
szept. 25. 04:08
 6/8 anonim ***** válasza:
5%
Azt hogy le akar húzni pénzzel
szept. 25. 04:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Szerintem érdemes visszakérdezni mint utólag találgatni.
szept. 25. 06:45
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

En ezt minden randimon megkerdeztem a masiktol.

Ne huzza feleslegesen sz idomet, ha nem ugyanarra vagyunk az eletben. En mindig komoly szandekkal ismerkedtem (nem azert, mert mar kapcsolatot akartam azzal, akivel egyszer talalkoztam), hanem mert olyan part kerestem, akivel kialakithatunk egy komoly kapcsolatot.

szept. 25. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!