Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nektek kizáró ok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek kizáró ok egy nőnél ha van nagy fogyás után felesleges bőr megmaradva?

Figyelt kérdés

Jöhetnek saját tapasztalatok és tanácsok is a témában, elsősorban férfiaktól és olyan nőktől akik szintén érintettek benne, vagy esetleg van olyan ismerősük aki érintett.

Titeket személy szerint mennyire zavarna egy komoly kapcsolatnál ha a párotoknak lennének olyan testi hibái amik egy nagyobb fogyás eredményei? Teszem azt feltűnő és könnyen észrevehető striák, lógósabb típusú mell, vagy épp megnyúlt, feles bőr.

Nagy fogyás alatt itt kifejezetten 60+ kilós fogyást értem, amikor elkerülhetetlen hogy ne látszódjon fizikailag, életkortól független.

Az ismerettségi körömben sajnos nem tudok utánaérdeklődni, többségében csak nő ismerősök és barátaim vannak.

szept. 24. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha nem fél alatt fogsz 60kilót, hanem mondjuk 5 év alatt (előbbi egyébként marha egészségtelen hosszú távon), azért ott a bőr nagyjából tudja követni a fogyást, főleg ha figyelsz is rá.

Viszont ha 20-30 centis felesleges bőr lógna mindeneden, az engem személy szerint zavarna. Pedig nem kifejezetten a külsőre megyek rá, mert a feleségem felszedett az évek alatt 30 kilót, amit próbál szépen lassan leadni és nem jelentett gondot a kapcsolatban, sőt még így is én akarok több szexet. :D Dobni pedig nem fogom, pedig se ház, se gyerekek nem kötnek össze minket, egyszerűen csak szeretem és tetszik külsőre is.

szept. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!