Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bolti dolgozó nőknél milyen férfiaknak van esélyük?
Megprobaltam, sikerult, es ott dolgoztam masnap is 😂 ha te lettel volna a delikvens, akkor is ott maradtam volna.
Gondolhatod, hogy nem azert reagaltam ugy ahogy, mert bal labbal keltem fel, hanem mert egyesek azt hiszik ahogy belepnek korulottuk forog a vilag es en azert vagyok ott hogy minden sohajat kiszolgaljam.🤷🏽♀️ Hat a nagy francokat.
szept. 23. 10:47
Egyebkent a mentesert tiszteletem🙋🏻♀️
szept. 23. 10:47
25. Ha csak bemegyek, vásárolok, fizetek, azzal nincs bajom. A pronlémát az adja, amikor pl. a penny-ben a véglény őstulok bolti személyzet egyik tagja nekem tolja a békát úgy, hogy én adok neki utat figyelmességből, majd ő ugat le, "húzzon má' az útból , nem láttya hogy jövök" felkiáltással, és konkrétan rám mozdul. Ez egy szakállas lajhárképű idióta volt, féltek tőle az emberek. Aztán ott van amikor fizetéskor csörög a telefonom, megnézem hogy ki hív, mondom neki hogy mindjárt vissza hívom, leteszem a telót, de a pénztáros kioktat hogy mekkora taplóság telefonálni fizetés közben. Vagy amikor van egy termék egy meghirdetett áron, csak éppen a kasszánál nem annyiba kerül, és lebacarint hogy én vagyok a hulye. Vagy amikor segítséget kérek, és mintha bele pusztulna, ott van a 6. sor végén, nézzek már szét jobban. Hát b+.
szept. 23. 11:38
27.
Azért nekik se könnyű. Állandóan idióta, félig-meddig demens nyugdíjasok járnak az ilyen boltokba - különösen a Penny-be.
És nehéz higgadtnak maradni, amikor Botospapa és Protkómama nekiállnak nyugdíjkodni (vagyis a semmibe is belekötni, filléreskedni stb.)
szept. 23. 11:50
27: ez valoban gusztustalan stilus, igazat adok erre a kommentedre
szept. 23. 15:46
Nem azért mondom, de tényleg az a legnagyobb baj szerintem sokakkal, hogy messze nem próbálkoztok elég nőnél. Miért ne lenne esélyed a bolti eladósnál. Majdnem mindig volt barátnőm, csak is azért, mert próbálkoztam és okosodtam, hogy mi áll jól nekem, mi nem stílusban, és it nem öltözködésről beszélek. Most kb 10000 azaz tízezer forintom van összesen, nem vagyok egy fú de jóképű, kerek 180 centi vagyok, 88 kilóval, amiból tippelheted hogy nem csak izomból áll, de azért nem a zsírtorony kategória. Nap mint nap több lány várja, hogy odamenj, de te észre se veszed, mert csak füles bent és nézel ki a fejedből. Egyszer volt, hogy a buszon szedtem össze egy tök bomba szőkét, pont az esetem, azzal, hogy amikor mellém ült le. Ott volt szabadhely, de nem csak ott, szóval kapcsoltam és várjál, mert durva lesz. Beszélgettem vele...
szept. 26. 21:45
Nem minden bolti eladò ostoba.Èn azt lâtom a fèrfi vevők nagy hànyada nèzi le őket ,ès nem èrtem,hogy miêrt.Diplomàval is âllhatok a pult mögött.Sok a paraszt vevő is.Nem mindenki megy irodâba dolgozni.
okt. 6. 17:23
Anyjánál lakott és nem volt incel
Kicsit Üti egymást a kettő:D
okt. 6. 17:59
teljesen mindegy, hogy egy nő tejfölöket pakol-e egy biatorbágyi kisközértben, vagy a wall streeten jogász, ahogyan az is, hogy alkesz géplakatos vagy-e, vagy kipattintott elméleti fizikus
ha bejössz neki, még aznap beleül a faszodba.
minden más csak egy szenvedés, és hazugság.
okt. 6. 21:13
30/33 A kérdező kommentje:
"ha bejössz neki, még aznap beleül a faszodba.
minden más csak egy szenvedés, és hazugság."
Sok esetben továbbra sem kezdeményeznek a nők, a férfira várnak...
További kérdések: