Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan/mivel lehet magatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/mivel lehet magatokban legyőzni/elnyomni azt a dolgot, hogy akik tetszenek neked a korosztályodból, azoknak te nagyon nem vagy a zsánere?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalakon az elmúlt időszakban sorra futok bele olyan férfi adatlapokba a 35-48 éves korosztályban, hogy oda van írva, hogy milyen testalkatú nők jönnek be nekik, sőt 40 feletti kizárólag gyerektelen nők.... A testalkat még hagyján, mert az változtatható, de a gyerek nem. Egyszerűen egyre rosszabbul érzem magam amiatt, hogy akik tetszenek, azoknak én egyáltalán nem felelek meg. Míg olyan férfiaknak felelnék meg és kapok pozitív visszajelzést az oldalakról, akik sem külsőre (nem alkat, hanem arc), sem korosztályban (55 év felettiek), sem intellektuálisan nekem nem jönnek be.

Vannak hobbijaim, járok barátokkal, gyerekeimmel és egyedül is programokra, de ezekkel csak átmenetileg felejtek.

Hogyan/mivel tudnék belenyugodni abba, hogy így valószínűleg már életem végéig egyedül leszek? Nektek mi segített? Mit tanácsoltok? 42N

szept. 22. 07:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%

A 40+ korosztály valami katasztrófa, így sokat segít, hogy egyedül is jobb, mint ennyire megalkudni, csak hogy legyen valaki.

A másik, hogy ha szerelmet találni nem sikerül, akkor egyáltalán mi a fenének ismerkedjek? Nekem olyan nem kell, aki csak beéri velem, de közben állandóan a fiatal csajokra nyálazik, meg bepróbálkozik a lyukas hordónál is. Mást meg igazán nem is tudnak hozzátenni az életemhez.

Amúgy nekem egyszerűen igényem sincs erre. Reggeltől estig bőven van mit csinálnom, vannak hobbijaim, társaságba is járok, egyedül se vagyok, hiszen ott a családom. Beszélgetni is van kivel, a legjobb barátnőm, kolléganők, stb. Pusztán a szexre meg egyáltalán nem vágyok. Nekem oda érzelem kell.

Volt két randim, meg tudom, hogy lenne olyan kolléga, akit érdeklek, de annyira nem tud érdekelni. Ha választani kell egy újabb unalmas kézfogdosós, nyálas kávézás meg a fogorvos között, akkor inkább az utóbbi.

Az is tény, hogy a házasságom utolsó két éve nagyon rossz volt, alig vártam, hogy megszabaduljak. Most nagyon nehezen dobnám el ezt a szabadságot, és nem akárkiért.

szept. 22. 09:12
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én másabb okból vagyok ebben a helyzetben, hogy nem vagyok a zsánere, csak annak a kategóriának, akitől felváltva lesz sírhatnékja és hányhatnékja az ember lányának. Nehéz... Azok segítenek valamennyit, amiket a 11-es írt, de szerintem igazán megbékélni sosem leszek képes ezzel. Hangsúlyozom: megbékélni. Nem pedig keserűen, lemondóan beletörődni. Nagyon más a kettő ugyanis.
szept. 22. 09:25
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

Azért 42 évesen nem biztos hogy a 35-48 sáv az ideális... Én a 40-55-öt tartom reálisnak az esetedben.

Egy 35 éves gyerektelen férfi szinte 100% nem fog vágyakozni egy majdnem 10 évvel idősebb csemetés nőre, emiatt kár is búslakodni.

Szóval elsőként szerintem a realitás talajára lenne érdemes visszaszállni.

Másodsorban meg az a lényeg, hogy te magad legyél jól:) Legyél csinos, kedves, jó kisugárzású, foglalkozz olyan dolgokkal amiket szeretsz csinálni. Mosolygós, életvidám képeket érdemes feltenni, arra harapnak a férfiak. :)

szept. 22. 09:28
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább sehogy... próbálod a legjobbadat mutatni magadból, és próbálsz új embereket megismerni. Ennyit tehetsz. Nyilván nem.kell olyannal lenend, aki nem szimpatikis, nem vonz... akkor jobb egyedül, persze. Nem másokkal kell foglalkoznod, ahnem magaddal 😃
szept. 22. 09:51
 15/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsokat és a bíztatást. Sajnos most nem a beletörődő állapotban vagyok, hanem az elkeseredettben.

Az élőben történő ismerkedés nem megy, mert alapjáraton bárkivel bármiről elbeszélgetek, de ha valaki tetszik, akkor leblokkolok és vagy nem tudok vele beszélgetni vagy hülyeségeket beszélek és menekülőre fogom.

Kedves 13-as az alsó korhatárt még megemelném 40-re, de a felsőt 48-nál tovább nem tartom reálisnak esetemben. Az 50 feletti férfiak abszolút nem érdekelnek, főleg, hogy ők már olyan szinten más korosztály, hogy a többség nem szeret folyton programozni, én meg otthonülni nem. Szabadidőmben: kerékpár, wellness, színház, mozi, túra, kirándulás, múzeumlátogatás, nyáron strand, minden van a repertoáromban hétvégékre, de ők inkább ülnének otthon.... Nálam ez a korszak még nem jött el. A hétköznapi munka utáni kisiskolásommal történő "2. műszak" utáni "kidőlés" elég a passzívitásból. A nagykorú gyerekem mellett van egy 7 éves is, ami nem egy 50 év feletti "türelmetlenségét" igényli. Ő is igényli folyton az együtt töltött minőségi időt, mert ezt szokta meg 1 éves korától, mikor elváltunk az apjával. (Ő nem viszi sehova 2 hetente hétvégén sem csak a kezébe nyom egy telefont és bekapcsolja neki a tévèt és mindig mondja, hogy unatkozott apánál.)

szept. 22. 09:56
 16/29 anonim ***** válasza:
55%

15

13 válaszadó vagyok.

Nem tudom emiatt miért kellett lepontozni...

Amúgy az aktivitás nem életkor, hanem beállítottság kérdése. A harmincas korosztályban is bőven vannak bepunnyadók.

Viszont egyik barátnőm és a párja, ők 50 felettiek, meg jönnek-mennek, utaznak, mindig csinálnak valamit.

szept. 22. 10:01
 17/29 anonim ***** válasza:
79%
Ebben a korosztályban már sajnos nagyon nehéz ismerkedni. Megvan a kis életterünk és kevesebbet mozdulunk ki belőle. Férfiként pedig sajnos mindig a lassúak táborába tartoztam, nekem az soha nem ment, hogy megláttam egy lányt vagy később nőt, elindult a vezérhangya és már hívtam is randira. Nekem ehhez idő kell és mindig voltak akiknek viszont nem és nem elítélhető módon a nők őket választották. Szóval azt akarom kihámozni belőle, hogy nekem kapcsolat mindig (csak) úgy jött össze, hogy ha valakivel ismertük már egymást és volt idő is hogy kialakuljon valami.
szept. 22. 10:50
 18/29 anonim ***** válasza:
45%

Ebben a korosztályban nagyon látszik, hogy melyik pasi él párkapcsolatban és melyik szingli hosszú ideje. Előbbiek ápoltabbak, egészségesebben étkeznek, nyugodtabbak. A magányosak meg elhagyják magukat, felöltözni nem tudnak rendesen, látszik rajtuk az egészségtelen életmód.

Ha egy pasi megtetszik, akkor 1000%, hogy foglalt. Onnantól meg off. Aki szingli, hát az meg nem véletlenül.

Ha esetleg felbukkan egy nagy ritka kivétel, ezerből egy, arra meg tömegesen másznak rá a nők, én meg ebben megint nem óhajtok részt venni. Úgyis az alapján fog választani, hogy minél fiatalabb legyen a csaj.

szept. 22. 10:58
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
18: Ez sem mindenkire igaz. Kapásból ismerek 4 olyan férfit, akiről első ránézésre mindenki azt mondaná, hogy házas, gyerekei vannak stb., aztán évek óta egyedül van, gyerek meg nem is volt. Kettő közülük már inkább 50 közeli.
szept. 22. 11:06
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem nehezebb 40 esen a társkeresés elvégre az osszes 40 es azert van fent mert már eleve 20-30 évesen se talált normálisat. Ergo 20 évesen se könnyebb olyat találni akivel nem úgy élsz hogy 40-50 évesen meg keresheted a másikat.
szept. 22. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!