Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel lehet magatokban legyőzni/elnyomni azt a dolgot, hogy akik tetszenek neked a korosztályodból, azoknak te nagyon nem vagy a zsánere?
Társkereső oldalakon az elmúlt időszakban sorra futok bele olyan férfi adatlapokba a 35-48 éves korosztályban, hogy oda van írva, hogy milyen testalkatú nők jönnek be nekik, sőt 40 feletti kizárólag gyerektelen nők.... A testalkat még hagyján, mert az változtatható, de a gyerek nem. Egyszerűen egyre rosszabbul érzem magam amiatt, hogy akik tetszenek, azoknak én egyáltalán nem felelek meg. Míg olyan férfiaknak felelnék meg és kapok pozitív visszajelzést az oldalakról, akik sem külsőre (nem alkat, hanem arc), sem korosztályban (55 év felettiek), sem intellektuálisan nekem nem jönnek be.
Vannak hobbijaim, járok barátokkal, gyerekeimmel és egyedül is programokra, de ezekkel csak átmenetileg felejtek.
Hogyan/mivel tudnék belenyugodni abba, hogy így valószínűleg már életem végéig egyedül leszek? Nektek mi segített? Mit tanácsoltok? 42N
En ugy latom gyerekes nők nem a netről hanem az eletbol pasizbak be.
Pl a gyerek ovodájábol jött össze az egyik nő egy apukával. Aztan kollegát szedett fel.
Másik is kollegára mászott rá es fogta meg magának.
A netet bírni kell gyomorral mire 100 meg 1000 selejtbol talál az ember egy olyan akivel legalább szóbaállni érdemes.
Annyian kezdik így hogy neki gyerekes nő nem kell meg neki csak laza kell, mikor meg kivannak dobva a p.csába, meg megy a sírás kaparás zaklatás. Fu de utálom.
Ugy szokott kezdodni ilyenekkel a laza kapcsolat hogy soha az életben haza se hozom, nem jöhet hozzám fel, max csak nála vagyunk, plusz progik, a gyerekhez semmi köze nem lehet, a gyereknek is egy noname senkiként van joformán bemutatva mint vmi jöttment szomszéd, az is csak kényszerbol (mert pl elém jön meloba, elvisz a sulihoz, vagy hazavisz minket valahonnan mivel szinte mindig a kicsivel vagyok, igy vagy nem találkozunk, de ha tapad, akkor meg kényszerbol hármasban kell lenni vele)
De egyik se bírja tartani a szabályokat, a gyerekre is tapadnak cukrisbácsit jatszanak elakarják vinni kettesben meccsre vagy a sarki boltba(soha nem lehetnek kettesben), nem hagynak békén, mikozben ők kezdik azzal nekik gyerekes nem kell, meg csak laza kell, mégis bajuk van abbol hogy nem akarom őket beavatni az életembe.
Nagypofájuk van a semmire.
Ja es egyik exem(amugy több év járás)amiert soha nem engedtem vele sehova a kicsit elkezdett ezzel szívatni is engem köcsögségből.
Megesett, hogy be kellett szaladnom anyához 5 percre, addig ők (párom es a gyerekem)kint vártak a kocsiban es elment a kocsival elvitte a gyereket csak úgy kocsikázni 1 kört.
Majdnem felrobbantam mikor arra mentem ki anyátol hogy ezek eltűntek! Szokásos balhé már megint.
Mikozben neki á nem kell gyerek akkor mi a sz.rnak szívat ha nem adom oda?
Aztán mikor dobva vannak még nekik áll feljebb.
Szóval kerdező akik igy kezdik hogy gyerekes nő neki nem, azok csak pofázni tudnak. Alig lehet őket kidobni is!
Annyi, de annyi ember van a társkeresőn, hogy az ilyen negyven felett csak gyerektelent könnyű szívvel ugrottam át egy idő után. Nekünk nem volt dolgunk egymással.
Átmenetileg nálam is beütött az a torzítás, hogy állandóan ott volt a gyerek kizáró tényezőként, ahányszor csak megnyitottam egy nekem tetsző profilt, de aztán leesett, hogy mindenkinek joga van olyan szempontok szerint választani, amikor neki fontos, így egyszerűen vállat vontam és néztem a következőt.
Azt gondolom, hogy nőként neked nehezebb, mert nálatok a többség nem mer/akar/tud kezdeményezni, hanem csak várja a csodát, és nincs érzelmileg felkészülve akár a sorozatos visszautasításra, de ez egy ilyen játék. Vagy te válogatsz aktívan, vagy abból csemegézel, aki téged a gyerek és a túlsúly dacára is kiválaszt.
Viszont ha egyre rosszabbul érzed magad a társkeren, akkor ismerkedj inkább élőben, vagy más platformon, mert a mostani nem biztos, hogy neked való.
Amikor visszanyal a fagyi es az gy.gyűlölő meg lazakapcsis senkik vannak dobva es ők picsognak, azt meg lepontozzák. Szánalmasak az emberek.
Persze a gyerekes nőkbe kell belerúgni nem azokba akik őket degradálják le. Véletlen sem.
Békén is lehet hagyni a gyerekes nőket akkor, meg a gyerekét is. Nyugodtan el lehet ballagni ha meg ez nem megy magátol, akkor tesz rola az anyuka higy repüljenek is.
Hu de fáj ez más gyökereknek.
Én azt mondanám, hogy ne add fel!
Remélem, megtalálod a hozzád illőt.
Szerencsére is szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!